Social Icons

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Γιώργος Γεωργόπουλος : «Έχω ζήσει σχεδόν όλα όσα ονειρεύτηκα όταν ασχολήθηκα πρώτη φορά με τον ΑΟ Κορωνίς. Είχα πάντα την άποψη ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να σταματάει την ενασχόληση του με κάτι όταν νιώθει πλήρης»

Μετά από έξι χρόνια μεγάλης προσφοράς στα διοικητικά της Κορωνίδας Κοιλάδας ο Γιώργος Γεωργόπουλος αποτελεί παρελθόν . Όπως έγραψε ο τέως πια αντιπρόεδρος της ομάδας σε  προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον απολογισμό που έκανε έχει ζήσει τα πάντα με τους "κυανόλευκους".Πρωτάθλημα . κύπελλο , πορεία στην Γ΄Εθνική , έστω και με μισό πρωτάθλημα .

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι κρίμα τόσο για τα διοικητικά της Κορωνίδας αλλά και του Αργολικού ποδοσφαίρου να αποσύρονται τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να συνεχίσουν να βοηθήσουν . 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Γιώργος θα κάνει ένα time out για μία χρονιά και του χρόνου θα επιστρέψει. 

Η δήλωση :

Άλλη μια ποδοσφαιρική χρόνια ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας, τον ΑΟ Κορωνίς. Μια χρόνια πρωτόγνωρη από πολλές απόψεις. Πρώτη χρόνια στη Γ Εθνική στην ιστορία της ομάδας, πρώτη χρόνια με πανδημία, πρώτη χρόνια που στερηθήκαμε από τους κρίσιμους αγώνες μας τον κόσμο μας. Πρωτοφανείς συνθήκες για όλες τις ομάδες. Παρά τις δυσκολίες προσπαθήσαμε, παλέψαμε, δώσαμε ευκαιρίες, αγωνιστήκαμε. Πρώτα από όλα οι παίκτες μας και το τεχνικό τιμ και μετά οι υπόλοιποι. Τερματίσαμε την κούρσα μιας δύσκολης κατηγορίας με μια βαθμολογία που μας αδικεί. Τόσο για την προσπάθεια των παικτών όσο και για τις ικανότητες τους. Παρ όλα αυτά τόσο εκείνοι όσο και εμείς ως διοίκηση σταθήκαμε με αξιοπρέπεια σε κάθε παιχνίδι. Η φετινή χρόνια ωστόσο τελείωσε, όπως τελείωσε και η περσινή που μας βρήκε νταμπλούχους και είναι η ώρα για νέους στόχους. Και οι στόχοι εκπληρώνονται από πρόσωπα. Μετά από 6 σχεδόν χρόνια στα διοικητικά του συλλόγου και κάνοντας τον απολογισμό μου μπορώ να πω ότι έχω ζήσει σχεδόν όλα όσα ονειρεύτηκα όταν ασχολήθηκα πρώτη φορά με τον ΑΟ Κορωνίς. Δυνατά και έντονα συναισθήματα, συγκινήσεις και ένας κόσμος όμορφος και δυναμικός, που στηρίζει την ομάδα με θέρμη σε κάθε βήμα. Ποδοσφαιριστές Έλληνες και ξένοι με αγάπη για την ομάδα πραγματική. Το ίδιο και οι προπονητές που συνεργαστήκαμε. Είχα πάντα την άποψη ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να σταματάει την ενασχόληση του με κάτι όταν νιώθει πλήρης. Γεμάτος πραγματικά. Και η φυγή του πρέπει να γίνεται με αξιοπρέπεια. Έτσι, μετά από 6 σχεδόν συναπτά έτη στο σύλλογο αποφάσισα να μη συμμετέχω στο νέο διοικητικό σχήμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους του ποδοσφαιριστές, προπονητές, βοηθούς, φροντιστές και όλα τα μέλη όλων των διοικητικών συμβουλίων που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικότερα δε το τελευταίο γιατί περάσαμε μαζί δια πυρός και σιδήρου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω αυτό τον υπέροχο κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη του στο σύλλογο. Η μεγαλύτερη επιτυχία μας θεωρώ ότι ήταν πως φέραμε ξανά (στην προ covid εποχή) τα παιδιά στα γήπεδα, εντός και εκτός αυτών, αν κρίνω από το γεγονός ότι κάθε Κυριακή πολλά παιδιά με τους γονείς τους (μεταξύ των οποίων και η κόρη μου Μαρίλια) ανέμεναν να πάνε στο γήπεδο και να χαρούν με την αγαπημένη τους ομάδα. Αποχαιρετώ τον ΑΟ Κορωνίς με την αγαπημένη μου φωτογραφία από την πιο λαμπρή στιγμή αυτού του συλλόγου. Δεν ξέρω αν προσέφερα λίγα ή πολλά σε αυτό το σύλλογο. Ξέρω όμως, ότι ο ΑΟ Κορωνίς και ο κόσμος του, θα έχουν πάντα μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates