Social Icons

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Με νίκη «θρίλερ» ο Φοίνικας εμεινε κατηγορία .Κέρδισε στην Ν.Επίδαυρο 3-2 την πρωταθλήτρια Κηφισιά.

 Ένας Φοίνικας με περίσσιο πάθος και αυταπάρνηση μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ δυο φορές στο ματς με την Κηφισιά, παρ' όλα αυτά κατάφερε να πάρει το τρίποντο που σηματοδότησε την παραμονή του στην κατηγορία.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κρεμμύδα βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έχασε την αυτοσυγκέντρωση του και κατάφερε μάλιστα να γυρίσει το ματς παίρνοντας το σπουδαιότερο τρίποντο τη φετινή χρονιά.

Μάλιστα η λήξη βρήκε φίλους της ομάδας, ποδοσφαιρικό τμήμα και διοίκηση να γίνονται ένα με τους παίκτες να πετούν στον αέρα τον πρόεδρο της ομάδας, Σώζων Λαμπριανό.

Ο Φοίνικας χωρίς αμφιβολία άξιζε την παραμονή καθώς έδειξε μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη αφού το κίνητρο του ήταν μεγαλύτερο.

Από την άλλη, η Κηφισιά έπαιξε με αρκετές αλλαγές έχοντας περισσότερο το μυαλό της στα μπαράζ, με την ομάδα των βορείων προαστίων να γνωρίζει την πρώτη της ήττα για φέτος.

Μόλις στο 12' ο Καλλέργης έκανε το 0-1, με τον Φοίνικα να ιοσφαρίζει στο 28' με το αυτογκολ του Καλλέργη μετά από σέντρα. Στο 29' ο Κοντογιάννης εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Καλλέργη και έκανε το 1-2 με πλασέ.

Παρ' όλα αυτά η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 55' με σουτ διαγώνιο του Τριανταφύλλου. Στο 85' ο Πάρης Κάπλατζης με κεφαλιά έκανε το 3-2 μέσα σε αποθέωση.

Τρεις φορές διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι οι γηπεδούχοι.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δημήτρης Κρεμμύδας) Χατζηφόρος, Καλτσάς, Σερμαγιάς, Κάπλατζης Χ., Τριμπόνιας, Κάπλατζης Π. (88' Μπούκουρης), Τσουκαλάς (57' Διαμαντής), Τριανταφύλλου (57' Κιρτζιαλίδης), Πούτση (46' Μακροστέργιος), Μαρκου (81' Θωμάς), Γεωργίου.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας) Φουτράκης, Διονέλλης (76' Πρίτσας), Έσλερ, Παπαγγελής, Σπίνος, Τόσκα, Καμινιώτης (65' Κουτσογκίλας Π.), Ζέλο (76' Ποζατζίδης), Καλλέργης, Κοντογιάννης (46' Κακκός), Σιμάκου.

ΠΗΓΗ: soccerlive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates