Social Icons

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Στην Εθνική Κορασίδων η Φουρνιώτισα Χριστίνα Βαλκάνη .

 Μία σημαντική διάκριση για την Χριστίνα Βαλκάνη παίκτρια της Γυναικείας ομάδας του Φείδωνα Άργους η οποία κλήθηκε στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Κορασίδων .

Η Χριστίνα Βαλκάνη θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα ( στον Άγιο Κοσμάς ) την Τρίτη 22 Ιουνίου προκειμένου να ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα και να λάβει μέρος στις προπονήσεις οι οποίες θα γίνουν από  22  μέχρι 24 Ιουνίου από την προπονήτρια Κατερίνα Φαλίδα.

Η Χριστίνα Βαλκάνη είναι μόλις 15 ετών (2006) και ασχολείται με την στρογγυλή θεά από την ηλικία των εννέα-δέκα ετών που ξεκίνησε στην Ακαδημία του Ατρόμητου Κρανιδίου. Έμαθε τα πρώτα ποδοσφαιρικά της βήματα δίπλα στον Μανώλη Ψωμά και αργότερα στον Δημήτρη Κούση . Λόγω της έλλειψης ομάδας κοριτσιών της ακαδημίας η Χριστίνα έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις και τους αγώνες των αγοριών όπου διακρινόταν .

Το καλοκαίρι του 2019 σε ηλικία 13 ετών πήγε στην ομάδα του Φείδωνα Άργους ο οποίος αγωνιζόταν στην Β΄Εθνική Γυναικών . Το τέλος του πρωταθλήματος βρήκε τον Φείδωνα να τερματίζει στην δεύτερη θέση και ταυτόχρονα να ανεβαίνει στην Α΄Εθνική. 

Στο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής το οποίο ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες ο Φείδωνας τερμάτισε στην ένατη θέση και την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται και πάλι στην Α΄Εθνική.

Η Δράση της Χριστίνας Βαλκάνη με τα χρώματα της ακαδημίας Ολυμπιακού όταν ήταν μαζί με τον Ατρόμητο Κρανιδίου





Δείτε τι έγραψε ο προπονητής της Δημήτρης Τότσικας στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης

Η νεαρή αθλήτρια του συλλόγου μας, Χριστίνα Βαλκάνη, κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων! Η 15χρονη αμυντικός εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια καθώς και τη συμμετοχή της στο φετινό Πρωτάθλημα της Α Εθνικής με την ομάδα μας. Η οικογένεια του Φειδωνα της εύχεται υγεία και πρόοδο!
Πρόκειται για την τέταρτη παίκτρια της ομάδας μας που καλείται φέτος στα εθνικά κλιμάκια, μετά τις Τριανταφυλλου, Γαλάνη και Παπαγεωργίου.
Υ.Γ.: Αυτή τη φωτογραφία θα την βλέπετε συχνά από εδώ και στο εξής...

 

Αυτές οι είναι οι 24 παίκτριες που θα συγκεντρωθούν για τις προπονήσεις.

Κάντε κλικ στην εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates