Social Icons

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Περίπατο το Βέλγιο κέρδισε την Ρωσία 3-0 με δύο γκολ του Λουκάκου.(Βίντεο)

 Ξεκίνημα με το δεξί για το Βέλγιο, που κέρδισε με 3-0 τη Ρωσία και μάλιστα μέσα στην Αγία Πετρούπολη. Κι όλα αυτά χωρίς τον Κέβιν Ντε Μπρόινε αλλά και με τον Εντέν Αζάρ να έρχεται από τον πάγκο. 

Στο 10ο λεπτό ο Μέρτενς έβγαλε την κάθετη μπαλιά, ο Σεμένοβ έχασε την μπάλα που στρώθηκε στον Λουκάκου κι εκείνος γύρισε και πλάσαρε από κοντά για το 1-0 ενώ στο 14’ μετά από κόρνερ ο Φερνάντες  πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κουρτουά μπλόκαρε.

Στο 18ο λεπτό ο Λουκάκου βγήκε πλάγια δεξιά και γύρισε στον Ντεντόνκερ, που πλάσαρε άστοχα από το πέναλτι και στο 22’ μετά από μπέρδεμα στην άμυνα των Ρώσων, ο Τόργκαν Αζάρ πλάσαρε από πλάγια αριστερά αλλά ο Σούνιν του είπε όχι.

Στο επόμενο 8λεπτο υπήρξαν δύο αναγκαστικές αλλαγές (μία για κάθε ομάδα) και ο Μενιέ που μπήκε για το Βέλγιο έγραψε το 2-0 στο 34’. Μετά από γέμισμα από αριστερά ο Σούνιν απέκρουσε ασταθώς και ο Μενιέ εξ επαφής πλάσαρε σε κενό τέρμα.

Μάλιστα στο 45+3’ ο Καρασκό έκανε φοβερή ενέργεια από αριστερά και πλάσαρε με το δεξί αλλά αστόχησε για λίγο.

Στο 46ο λεπτό ο Ζόμπιν έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε έξω αλλά από εκεί και πέρα το Βέλγιο έσβησε το ματς και η επόμενη φάση ήρθε στο 84’ όταν ο Γκολόβιν σέντραρε από δεξιά και ο Μπογιατά παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ.

Και στο 89ο λεπτό ο Μενιέ έβγαλε την κάθετη και ο Λουκάκου πήρε την μπάλα με το δεξί και με σουτ έγραψε το 3-0.

ΒΕΛΓΙΟ (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Καστάιν (30’ Μενιέ), Μπογιατά, Αλντερβάιρελντ, Φερτόνχεν (77’ Φερμάελεν), Τ.Αζάρ, Ντεντόνκερ, Τίλεμανς, Μέρτενς (72’ Εντέν Αζάρ), Λουκάκου, Καρασκό (77’ Πρατ)

ΡΩΣΙΑ (Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ): Σούνιν, Ζιρκόβ (43’ Καραβάεβ), Μάριο Φερνάντες, Σεμένοβ, Ντζίκια, Μπαρίνοβ (46’ Ντιβέεβ), Οζντόεβ, Ζόμπνιν (63’ Μούκιν), Κουζιάεβ (27’ Τσερίσεβ, 63’ Μίραντσουκ), Γκολόβιν, Ντζιούμπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates