Social Icons

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Στρατής Δεστές : " Η φετινή ομάδα στελεχώθηκε από ντόπια παιδιά και παιδιά που τα είχα ως προπονητής τα παιδικά τμήματα της ομάδας και αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα."

 Όποτε χρειάστηκε δήλωσε "παρών" .Για πολλά χρόνια προπονητής στις ακαδημίες της Ένωσης . Την περσινή χρονιά ήταν βοηθός του Δημήτρη Νόλη χωρίς να έχει αμοιβή. Την φετινή χρονιά και μετά την παραίτηση του Biro ανέλαβε και πάλι βοηθός προπονητή δίπλα στον Θανάση Στάικο.Ο λόγος για τον Στρατή Δεστέ  ο οποίος και αυτός με την σειρά του έστειλε το δικό του μήνυμα για το φινάλε του πρωταθλήματος . 

Η δήλωση του : 

Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής έφτασε στο τέλος .Η ομάδα μας πέτυχε τους στόχους της η οποίοι ήταν μια καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα ανάδειξη νέων παιδιών προερχόμενα από την ακαδημία και την στελέχωση της ομάδας από την γύρω περιοχή .Θέλω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες στον προπονητή Θανάση Στάικο που με εμπιστεύτηκε να είμαι συνεργάτης του και αυτό με τιμάει ιδιαιτέρα .Είμαι στην ομάδα για δεύτερη συνεχή χρονιά με διαφορετικό ΔΣ και διαφορετικό προπονητή και κάθε φορά τα συναισθήματα είναι έντονα. Την περασμένη χρονιά είχα την ευκαιρία και την τύχη να συνεργαστώ με παίκτες που προέρχονταν από μεγαλύτερες κατηγορίες φέτος όμως ήταν κάτι διαφορετικό γιατί η ομάδα στελεχώθηκε από ντόπια παιδιά και παιδιά που τα είχα ως προπονητής τα παιδικά τμήματα της ομάδας και αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα .Αυτό δείχνει ότι ο στόχος και το πλάνο επιτεύχθηκε

.Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι καλή ξεκούραση και του χρόνου με υγεία ξανά στα γήπεδα. Θα ήθελα και κάτι τελευταίο να συγχαρώ την ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου για την παραμονή της στην κατηγορία ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή τους παίκτες και ιδιαίτερα στον πρόεδρο που πίστεψαν και πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό ευχαριστώ πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates