Social Icons

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

14 Ιουνίου 2015.Μια ημέρα που θα ήθελε να ξεχάσει η Ερμιονίδα.

14 Ιουνίου 2015. Μία ημερομηνία που θα ήθελε να ξεχάσει ο φίλαθλος κόσμος της Ενωσης Ερμιονίδας .Είναι η ημέρα που η Ενωση Ερμιονίδας αγωνιζόταν με την ομάδα της Επισκοπής για τα play out της Football League. 

Ηθελε μόνο νίκη απέναντι στους Κρητικούς αλλά και ένα δώρο από τον άλλο αγώνα μεταξύ των ομάδων Αχαρναικός-Καλλιθέα. Η Ερμιονίδα ήθελε νίκη του Αχαρναικού ή ισοπαλία  η οποία θα κράταγε την Ερμιονίδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της football league και ταυτόχρονο να έπεφτε η ομάδα της Καλλιθέας στην Γ΄Εθνική.

Δυστυχώς για την Ερμιονίδα οι συμμαχίες των Αθηναικών ομάδων έδρασαν και πάλι. Η ομάδα της Καλλιθέας κέρδισε μέσα στο Μενίδι με 2-0 ενώ η νίκη της Ερμιονίδας απέναντι στην Επισκοπή με 5-1 δεν είχε αντίκρισμα .

Ερμιονίδα και Καλλιθέα τερμάτησαν με 21 βαθμούς και οι δύο όμως η Καλλιθέα στους μεταξύ τους αγώνες είχε μία νίκη στην έδρα της με 1-0 και μία ισοπαλία στο Κρανίδι με 1-1. 

Η τελική βαθμολογία

1.Αχαρναϊκός 26
2.Παναιγιάλειος 23
3.Καλλιθέα 21
-------------------
4.Ερμιονίδα 21
5.Ηρακλής Ψαχνών 13
6.Επισκοπή 1
Τα στοιχεία των αγώνων
Ερμιονίδα - Επισκοπή 5-1 

Ερμιονίδα (Μπολάνο): Λυμπερόπουλος, Σαμαράς, Μουσταφίδης, Τούτοριτς, Ιασωνίδης (46' Κολόκας), Κιοσές, Όμο, Τσακόν (59' Συμελίδης), Στάικος, Παβίσεβιτς, Δωματάς (70' Μηλιώτης).
Επισκοπή (Βέλιτς): Κελαϊδής, Λάμπρου (46' Μποτωνάκης), Μαραθιανός, Παπαδήμας, Πετράκος, Δελήμπασης, Μανουσάκης, Βουτσιώτης (77' Τριχάκης), Δρακάκης, Νικόλτσης, Πάλλας (79' Σπανουδάκης).

Δείτε τι είχε πεί τότε ο αρχηγός της ομάδας και νυν προπονητής Θανάσης Στάικος 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates