Social Icons

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Sprtaltv.gr : Ξεσηκωμός στην Ερμιονίδα για Στάικο


Στο χορό του ρεπορτάζ για την απόλυση του Θανάση Στάικου από την Ερμιονίδα μπαίνουν
και τα μεγάλα Αθηναϊκά site . Μετά την mikriliga και το sportaltv.gr κάνει αναφορά με ρεπορτάζ που αναδημοσιεύουμε παρακάτω. Μάλιστα όπως ενημερωθήκαμε θα υπάρχει σχετικό θέμα εντός των ημερών και στο μεγαλύτερο ραδιόφωνο της χώρας την ΕΡΑ ΣΠΟΡ. 

Αναδημοσιεύουμε τι έγραψε το sportaltv.gr.


Μεγάλες διαστάσεις, πιθανόν μεγαλύτερες και από εκείνες που θα μπορούσαν να φανταστούν οι υπαίτιοι των εξελίξεων στην Ερμιονίδα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, έχουν πάρει οι αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, στο άκουσμα της είδησης ότι ο Θανάσης Στάικος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία.
Η απόφαση των διοικούντων να δείξουν την… πόρτα της εξόδου σε έναν αξιόλογο προπονητή και άνθρωπο, που λαμβάνει της εκτίμησης του συνόλου των δημοτών σε Ερμιόνη και Κρανίδι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, έχει φέρει στα… κάγκελα πλήθος ανθρώπων, τα αντανακλαστικά των οποίων αποδείχθηκε πως εξακολουθούν να λειτουργούν μπρος στο άδικο και το παράλογο.
Φυσικά, η ισοπαλία στη Μεσσήνη κόντρα στον Πάμισο (1-1) ούτε ως πρόφαση δεν θα μπορούσε να σταθεί, μια και το ξεκίνημα της Ένωσης στο Πρωτάθλημα του 8ου ομίλου κρίνεται πέρα ως πέρα θετικό. Σημειωτέον, στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, ήτοι οκτώ βαθμούς, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο.
Εξάλλου, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν καλά πως τα αίτια του «διαζυγίου» με τον νεαρό τεχνικό πηγάζουν από συμφέροντα συγκεκριμένων ανθρώπων στην ομάδα, που προτίμησαν να ρισκάρουν την έκθεση του σωματείου στη δίνη, προκειμένου να εξυπηρετήσουν ιδίους σκοπούς.
Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η εξέλιξη, σε αρκετά σημεία της ευρύτερης περιοχής έχει αναχθεί σε βασικό θέμα συζήτησης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το κλίμα είναι ιδιαιτέρως «βαρύ» για όσους προκάλεσαν, είτε αμέσως είτε εμμέσως, την αποχώρηση του Θ. Στάικου.
Χαρακτηριστικό του πρωτοφανούς ξεσηκωμού που επικρατεί, είναι πως αρκετοί έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν με επιστροφή της κάρτας διαρκείας που είχαν προμηθευτεί για τη φετινή σεζόν!
Η πρωτόγνωρη στήριξη της τοπικής κοινωνίας σε έναν άνθρωπο που πέρα από όλα τα υπόλοιπα είναι «γέννημα θρέμμα» της Ερμιονίδας με προσφορά όχι μόνο ως προπονητής, αλλά και ως ποδοσφαιριστής από την ημέρα σύστασης του σωματείου το 2011, αποτελεί την απόλυτη δικαίωση του ιδίου, αποτυπώνει το κωμικοτραγικό της απόφασης των αρμοδίων της σημερινής διοίκησης, ενώ γεννά ερωτηματικά για την επόμενη μέρα της ομάδας και κατά πόσο μπορεί αυτή να έρθει υπό το πέπλο της ηρεμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates