Social Icons

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Βασίλης Παλυβός ( πρώην γεν αρχηγός Ερμιονίδας) : ΤΣΆΜΠΑ ΜΆΓΚΕΣ ΤΈΛΟΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ. ΑΛΛΙΏΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

Με γραπτή ανακοίνωση του ο πρώην γενικός αρχηγός της Ένωσης Ερμιονίδας
εκθειάζει τον Θανάση Στάικο σαν ποδοσφαιριστή-προπονητή -άνθρωπο και στέλνει το δικό του μήνυμα στην διοίκηση της ομάδας 

Η ανακοίνωση : 



Νιώθω την υποχρέωση και την τιμή από πλευράς μου να πω δύο λόγια γι αυτό πού βίωσα με αυτόν τον άνθρωπο μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.
Σαν ποδοσφαιρική ιστορία ήταν πολύ μεγάλη , τον διέκρινε το ταλέντο του , το ήθος του, το πάθος του, ο εγωισμός του  που παρέσερνε τους συμπαίκτες του , το πείσμα του , η εξυπνάδα του, μα πάνω απ όλα ήταν ο αρχηγός , ο ηγέτης, αυτός που κρατούσε τα αποδυτήρια σε ηρεμία και σε δύσκολες στιγμές οδηγούσε τους συμπαίκτες του στον στόχο της ομάδας.

Γιατί πάντα έλεγε πάνω απ όλα είναι η ομάδα

Από το μετερίζι του προπονητή τώρα, είναι ένας άνθρωπος εργασιομανής, με όραμα, μεθοδικότητα, πάθος, ήθος και κατάφερε μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες να παρουσιάζει μία ομάδα μοντέλο σύγχρονο με προσανατολισμό και μπούσουλα πού αυτό είχε αποδοχή από αντίπαλες ομάδες και προπονητές. Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά λόγια για τον Θανάση Στάικο...
Κλείνοντας εδώ ευχαριστώντας τον για την τιμή και την τύχη πού είχα να είμαι δίπλα σε ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή-προπονητή-άνθρωπο.

Από καρδιάς σου εύχομαι τα καλύτερα και είμαι βέβαιος για τις επιτυχίες σου.

Όσο αφορά την ομάδα διαβάζω την ανακοίνωση του παραιτηθέντα γενικού αρχηγού Αργύρη Λυμπερόπουλου πού είναι από τους ιδρυτές της ομάδας και υπηρετώντας από κάθε πόστο την ομάδα , θέλω από πλευράς μου να εκφράσω δημόσια την αντίθεση μου  μιας απόφασης ελαφρά εγκαρδίας  δίχως αγωνιστικά κριτήρια αλλά μέσα από την σκιώδη διοίκηση ( και όχι μόνο), πού κατονομάζει ο πρώην γενικός αρχηγός.

Κύριοι σας εφιστώ την προσοχή  , πάνω απ όλα και απ’ όλους είναι η ομάδα και μόνο αυτή.
Επίσης να επισημάνω σε κάποιους από αυτούς που δώσανε υποσχέσεις και δεσμεύτηκαν ότι θα βάλουν χρήματα στην ομάδα αλλά μέχρι τώρα παίρνουν μόνο αποφάσεις , ήρθε η ώρα να αποδείξουν τις δεσμεύσεις τους έμπρακτα και άμεσα.
Και όσο για κάποιους άλλους εξοδιοικητικούς  που θέλανε την απομάκρυνση του Θ. Στάικου για να βάλουν χρήματα  ( διότι ο στόχος είναι άλλος), να τα δούμε, γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν πληρώσει ποτέ και τίποτα και χρησιμοποιούν την ομάδα για συμφέρον και προβολή.
ΤΣΆΜΠΑ ΜΆΓΚΕΣ ΤΈΛΟΣ.  ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ.  ΑΛΛΙΏΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

Πρόεδρε οι ευθύνες και οι αποφάσεις δικές σου….
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα για την ομάδα μας.

ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ

Μετά τιμής
Ο πρώην γεν.αρχηγός
Βασίλης Παλυβός  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates