Social Icons

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Παμισος-Ερμιονίδα 1-1 αντί για 1-3

Την ευκαιρία να φύγει με το «διπλό» της νίκης μέσα στην Μεσσήνη  έχασε η ομάδα της
Ερμιονίδας κόντρα στον Πάμισο, αλλά έμεινε με την γλυκόπικρη γεύση της ισοπαλίας με σκορ 1-1.  Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και μετά το 15΄λεπτό η ομάδα του Θανάση Στάικου έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες τουλάχιστον για τρία γκολ . Ααντίθετα οι γηπεδούχοι είχαν μόνο μία ευκαιρία στο πρώτο δεκάλεπτο 


Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο πρώτο δεκάλεπτο. Εδώ να πούμε ότι από το πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής Αυγερινός είχε φορτώσει όλη την δεξιά πτέρυγα της Ερμιονίδας με κίτρινες κάρτες (  Κασαπίδης, Τζιέρης, Τριμπόνιας, Γεωργακόπουλος) με αποτέλεσμα στην φάση του γκολ της ισοφάρισης να μην μπορέσουν να μαρκάρουν όπως ήθελαν τον Δοδοντσάκη φοβούμενη την δεύτερη κίτρινη ( αποβολή)  και από την πλευρά αυτή να γίνει η δημιουργία της ισοφάρισης. 

Φάσεις και γκολ του αγώνα

Στον Πάμισο  ανήκει η πρώτη ευκαιρία του αγώνα όταν στο 9΄λεπτό κόρνερ του Ρήγα  κεφαλιά του Μωράκη η μπάλα μπλόκαρε ο Αλευράς..
Στο 16΄λεπτό σέντρα του Σέγκμπια από αριστερά ο Αμούρι με πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 18΄ λεπτό πολύ μεγάλη φάση για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Καλογιάννης βρέθηκε απέναντι από τον Τσάμη πού σούταρε και μπλόκαρε ο Τσάμης..
Στο 22΄ λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία γύρισμα του  Τριμπόνια κ στον Πούτση πού σούταρε από το σημείο του πέναλτι αναγκάζοντας τον Τσάμη να αποκρούση σωτήρια.
Στο 27΄ λεπτό ο Μακρίδης ύστερα από μπαλιά τρύπα του Πούτση βγήκε απέναντι στον Τσάμη και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ .
Στο 30΄ λεπτό απίστευτο τετ α τετ του  Μακρίδη με τον  Τσάμη που πλάσαρε και απέκρουσε εκ  απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Πάμισου.
Στο 36΄ λεπτό νέο τετ α τετ του Καλογιάνη  με τον Τσάμη που σούταρε και έδιωξε σωτήρια με τα πόδια ο τερματοφύλακας
Στο 38΄  λεπτό ωραία ενέργεια του Καλογιάννη και γύρισμα στον Τριμπόνια που σούταρε μέσα από την περιοχή και απέκρουσε ενστικτωδώς ο Μπρίλάκης πάνω στην γραμμή αποσοβώντας σίγουρο γκολ.
Στο 43΄  λεπτό σέντρα Κασαπίδη κεφαλιά ο  Μακρίδης η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 54΄ λεπτό ο  Δοδοντσάκης από αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε, τροφοδότησε το Σέγκμπια, ο οποίος «σέρβιρε» στον Άγγελο Σαραντόπουλο ο οποίος έκανε το 1-1.
Στο 60΄λεπτό σουτ του Σαραντόπουλου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια
Στο 63΄λεπτό σέντρα του  Μακρίδη  ο Καλογιάννης στην προσπάθειά του να σουτάρει βρήκε αέρα και χάθηκε πολύ καλή ευκαιρία.
Στο 80΄ λεπτό ο  Σαραντόπουλος πλάσαρε μέσα από την περιοχή , η μπάλα βρήκε τα πόδια του Αλευρά και έφυγε κόρνερ.
Στο 85΄λεπτό νέα  μεγάλη ευκαιρία με τον Άγγελο Σαραντόπουλο, που σούταρε και  η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ!
 Διαιτητές: Αυγερινός (Αρκαδίας), Λιάπης-Ασημακόπουλος (Ηλείας).

ΠΑΜΙΣΟΣ (Τασιόπουλος-Ηλιόπουλος): Τσάμης, Ντεναγιέρ, Ηλιόπουλος, Μπριλάκης, Δοδοντσάκης, Μωράκης, Κατσιβαρδέας (59’ Παπαδόπουλος), Ρήγας (77’ Βλάχος), Σέρμπια (79’ Πορής), Σαραντόπουλος, Αμούρι (46’ Αριστομενόπουλος).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θανάσης Στάικος): Αλευράς, Κασαπίδης, Σαμαράς, Τζιέρης, Μπιντισίδης, Κορνελάτος, Τριμπόνιας (80’ Αρβανιτάκης), Γεωργακόπουλος (60’ Τρέσα), Μακρίδης, Καλογιάννης, Πούτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates