Social Icons

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Αυτοί είναι οι "εκλεκτοί" της ομάδας «Giannis» στην μεγάλη γιορτή μπάσκετ του Σαββάτου (30/12).

 Αυτοί θα παίξουν με τον Γιάννη Πουλή στο σπουδαίο φιλικό του Σαββάτου (30/12)

Στο παρκέ θα βρεθούν ξανά Γιάννης Πουλής και Αναστάσιος Δεβελέκος στο φιλικό παιχνίδι – γιορτή που θα διοργανωθεί από τον ΑΟ Ερμιονίδας στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη», το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023, στις 18:00, προκειμένου να βραβευτούν αμφότεροι για όλα όσα προσέφεραν στο μπάσκετ και στην ομάδα μας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα γίνουν, θα πραγματοποιηθεί και σπουδαίο ματς, με τα δυο τιμώμενα πρόσωπα να είναι… απέναντι, όπως τα πρώτα χρόνια που βρέθηκαν στα παρκέ, πριν αγωνιστούν μαζί στον ΑΟ Ερμιονίδας, σημειώνοντας πολλές επιτυχίες. Την Τετάρτη (27/12) σας αποκαλύψαμε την ομάδα («Anastasis») του Αναστάσιου Δεβελέκου και τώρα έφτασε η ώρα να παρουσιαστεί αυτή του Γιάννη Πουλή («Giannis»).

Πρώην συμπαίκτες και προπονητές των δυο δικών μας παιδιών, καθώς και βετεράνοι παίκτες του μπάσκετ, υπόσχονται ότι θα προσφέρουν μαγικές στιγμές στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι. Προπονητές στην αναμέτρηση θα είναι δυο σημαντικές προσωπικότητες του μπάσκετ, τεχνικοί που έχουν μείνει χαραγμένοι στη μνήμη των Γιάννη Πουλή και Αναστάσιου Δεβελέκου.

Στον πάγκο της ομάδας του Γιάννη Πουλή θα κάτσει ο Παναγιώτης Γκόλαντας, ο οποίος θα κοουτσάρει τους εξής παίκτες:
1. Κυριάκος Προσίλης
4. Δημήτρης Καζιάνης
6. Γιώργος Θωμάς
7. Γιάννης Γιαννακόπουλος
8. Μάκης Καπόγιαννης
10. Γιώργος Δουφεξής
11. Δημήτρης Μέξης
12. Παναγιώτης Γκρίτσας
14. Μάκης Πουλής
15. Γιάννης Πουλής
Όλοι μαζί θα τιμήσουμε με ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο αυτούς τους δυο σπουδαίους αθλητές, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στον σύλλογό μας και γενικότερα στο μπάσκετ. Η γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδό μας θα έχει και πολλές εκδηλώσεις, καθώς και εκπλήξεις. Γιάννης Πουλής και Αναστάσιος Δεβελέκος έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στα γήπεδα μπάσκετ σε αγώνες της ΕΣΚΑΚ και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και αξίζουν το χειροκρότημά μας. Σας περιμένουμε, ώστε να απολαύσουμε όλοι μαζί ξεχωριστές στιγμές μπάσκετ. Μέρος από τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates