Social Icons

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Αυτή είναι η ομάδα «Anastasis» στην μεγάλη γιορτή του μπάσκετ (30/12).

Παλιοί συμπαίκτες και προπονητές των Αναστάσιου Δεβελέκου και Γιάννη Πουλή, καθώς και

βετεράνοι παίκτες του μπάσκετ, θα πάρουν μέρος στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι που θα διοργανωθεί από τον ΑΟ Ερμιονίδας στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη», το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023, στις 18:00, προκειμένου να βραβευτούν τα δυο δικά μας παιδιά. Και έφτασε η… ώρα να σας αποκαλύψουμε τις ομάδες που θα βρεθούν αντίπαλες στο παρκέ στη γιορτή που ετοιμάζεται!

Γιάννης Πουλής και Αναστάσιος Δεβελέκος, οι οποίοι θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα της γιορτής, καθώς θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο μπάσκετ και στον σύλλογό μας, θα βρεθούν, μάλιστα, αντίπαλοι στο γήπεδο που έγραψαν «χρυσές» σελίδες της καριέρας τους. Αντίπαλοι είχαν αγωνιστεί, άλλωστε, και τα πρώτα χρόνια που ερωτεύτηκαν το μπάσκετ, πριν ενώσουν τις δυνάμεις τους στον ΑΟ Ερμιονίδας!

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου φιλικού από τη μία πλευρά του γηπέδου θα παραταχθεί η ομάδα «Anastasis» και από την άλλη θα βρεθεί το σύνολο «Giannis». Στους πάγκους θα κάτσουν δυο ξεχωριστές μορφές του μπάσκετ, δυο προπονητές που έχουν σημαδέψει τα τιμώμενα πρόσωπα.

Η ομάδα του Αναστάσιου Δεβελέκου (θα αγωνιστεί ξανά με το αγαπημένο του «10» στην πλάτη) θα έχει κόουτς τον Γιάννη Σκορδή και θα αποτελείται από τους εξής παίκτες:
2. Χρήστος Φασιλής
4. Άκης Καλαϊτζάκης
5. Νίκος Αγγελής
6. Παναγιώτης Κιρτάκης
7. Παναγιώτης Μαναριώτης
8. Γιάννης Γκολέμης
10. Αναστάσιος Δεβελέκος
11. Αναστάσιος Γανώσης
12. Γιώργος Παπαφράγκος
13. Γιάννης Κοντογιάννης
14. Πέτρος Ευστρατίου
Όλοι μαζί θα τιμήσουμε με μοναδικό τρόπο αυτούς τους δυο σπουδαίους αθλητές, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στον σύλλογό μας και γενικότερα στο μπάσκετ. Γιάννης Πουλής και Αναστάσιος Δεβελέκος έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στα γήπεδα μπάσκετ σε αγώνες της ΕΣΚΑΚ και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και αξίζουν το χειροκρότημά μας σε μια ξεχωριστή γιορτή.
Θα ακολουθήσει την Πέμπτη (28/12) η παρουσία της ομάδας «Giannis»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates