Social Icons

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Ποιά είναι η παρουσιάστρια της γιορτής μπάσκετ που θα τα βάλει.........«Όλα σε τάξη»

 Ακόμα περισσότερη λάμψη και τάξη θα προσφέρει στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Ερμιόνης «Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη» η παρουσιάστρια της γιορτής για τη βράβευση των Γιάννη Πουλή και Αναστάσιου Δεβελέκου, το Σάββατο Δεκεμβρίου 2023, στις 18:00. Συγκεκριμένα, θα έχουμε την τιμή, η Μαριλένα Πατέρα aka The Tidy Guru (όπως μαρτυρά και το όνομά της, είναι «Guru» στην οργάνωση), να είναι αυτή που θα παρουσιάσει, αφιλοκερδώς, όλες τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα. Όπως το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες «Giannis» και «Anastasis» με τις παρουσιάσεις των παικτών και τις σχετικές βραβεύσεις.

Η Μαριλένα Πατέρα παρουσιάζει τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Όλα σε τάξη», με στόχο κάθε χώρος, γνωστών και αγαπημένων προσώπων, να γίνει πιο λειτουργικός, πιο σύγχρονος και κυρίως… πιο οργανωμένος! Τρέφει μεγάλη αγάπη και για το μπάσκετ.

Ο, επί χρόνια φίλος του συλλόγου μας, Κοσμάς Γεωργίου («sport-ermionida») θα καλύψει, επίσης, την εκδήλωση με βίντεο και φωτογραφίες. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους δυο.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδό μας, ώστε μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα να τιμήσουμε με ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο τους Γιάννη Πουλή και Αναστάσιο Δεβελέκο, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στον σύλλογό μας και γενικότερα στο μπάσκετ. Αμφότεροι έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στα γήπεδα μπάσκετ σε αγώνες της ΕΣΚΑΚ και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και αξίζουν το χειροκρότημά μας. Σας περιμένουμε, ώστε να απολαύσουμε όλοι μαζί ξεχωριστές στιγμές μπάσκετ. Μέρος από τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates