Social Icons

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Πάσχα στο AKS HINITSA BAY με τον Στέλιο Διονυσίου.

Στο μαγευτικό κόλπο της Χινίτσας Πόρτο Χελίου, 3 χλμ. απο το Πόρτο Χέλι, το ξενοδοχείο AKS

HINITSA BAY 4* είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί για ιδανικές Πασχαλινές διακοπές! Μέσα σε μια καταπράσινη έκταση με μοναδική θέα στη θάλασσα και το απέναντι νησάκι, ενώ μπροστά του απλώνεται μια ολόχρυση αμμουδιά. Γνωρίστε το αίσθημα της διακριτικής πολυτέλειας, διαμένοντας σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου, η πισίνα αλλά και τα προσεγμένα δωμάτια προσφέρονται και για άτομα με ειδικές ανάγκες. Τα ευρύχωρα σαλόνια του και το εστιατόριο σας περιμένουν για στιγμές χαλάρωσης, 2 μπαρ, night club, 2 πισίνες, καταστήματα, πλήρες γυμναστήριο, 2 γήπεδα τένις, παιδική χαρά και mini club. Καθημερινά παιδαγωγοί για τους μικρούς μας φίλους, παιδικά πάρτυ, κυνήγι θησαυρού, βραδιές σινεμά κλπ. Το φιλικότατο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, θα φροντίσει όπως πάντα, να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Πληροφορίες πακέτου

2 μέρες στο AKS HINITSA BAY 4* Sup. στο Πόρτο Χέλι µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ηµιδιατροφή / Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό γεύμα και ζωντανή μουσική.

  • Διαμονή στο AKS HINITSA BAY 4* Sup. στο Πόρτο Χέλι
  • Ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη.
  • Πρωινό σε πλούσιο, εορταστικό και παραδοσιακό μπουφέ.
  • Δείπνο ημιδιατροφής την Μεγάλη Πέμπτη & Μεγάλη Παρασκευή σε μπουφέ, που θα περιλαμβάνει και νηστίσιμα εδέσματα.
  • Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα. Συμπεριλαμβάνονται επίσης house wine & εμφιαλωμένο νερό.
  • Πασχαλινό γεύμα (στη θέση της ημιδιατροφής) με παραδοσιακό οβελία σε μπουφέ με house wine & εμφιαλωμένο νερό και γλέντι με Ζωντανή Μουσική.
  • Καθημερινά ειδικευμένοι παιδαγωγοί θα απασχολούν τους μικρούς επισκέπτες μας με διασκεδαστικές δραστηριότητες, παιδικά πάρτι, κυνήγι θησαυρού, τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών, βραδιές σινεμά κ.α.
  • Ζωντανή ατμοσφαιρική μουσική στο Κεντρικό Μπαρ του Ξενοδοχείου το βράδυ από τους μουσικούς μας Μ. Σάββατο, Κυριακή & Δευτέρα του Πάσχα.
  • Μουσικό Λαμπριάτικο Ξεφάντωμα. Παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα με την γνήσια λαϊκή φωνή  του Στέλιου Διονυσίου και την ορχήστρα του !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates