Social Icons

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΑΕ Ερμιονίδας : "Όλοι οι δρόμοι το απόγευμα της Τρίτης (05/04) οδηγούν στο γήπεδό μας,"

H ΑΕ Ερμιονίδας υποδέχεται τον ΓΣ Ηλιούπολης, την Τρίτη 05 Απριλίου 2022, στις 16:00, στο

δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, 

για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση της ομάδας μας καλούν τους φιλάθλους μας να βρεθούν στο γήπεδο σ’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι, απέναντι στους πρωταθλητές του ομίλου, στο τελευταίο ματς του συλλόγου μας για φέτος στην έδρα μας.

Ελάτε στο γήπεδό μας να στηρίξετε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των προπονητών με τη φωνή σας και μόνο, όπως συνέβη στα προηγούμενα ματς του συλλόγου μας. Χειροκροτώντας τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τους αγώνες που έδωσαν όλη τη σεζόν, ώστε η ΑΕ Ερμιονίδας να είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με στόχο να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά.

Παίκτες και προπονητές έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Τα μέλη του συλλόγου μας αναγνωρίζουν πόσο σημαντική είναι και η στήριξη του κόσμου μας.

Όλοι οι δρόμοι το απόγευμα της Τρίτης (05/04) οδηγούν στο γήπεδό μας, ώστε να απολαύσουμε ένα παιχνίδι γιορτή για το ποδόσφαιρο. Η παρουσία σας και η φωνή σας αποτελούν δύναμη για την ομάδα μας! Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates