Social Icons

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Clutch Χονδρόπουλου, συγκλονιστικός Pele killer ο Α.Ο.Ερμιονίδας κέρδισε τον Α.Σ.Πέρα με 82-73.

 Ένα από τα πιο σημαντικότερα ροζ φύλλα της φετινής χρονιάς πήρε το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα του Α.Ο. Ερμιονίδας απέναντι στο Α.Σ.Πέρα με σκορ 82-73 δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος  και ξέφυγε οριακά από την γραμμή της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού .

Δυνατά ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι και προηγήθηκαν με 7 πόντους, όμως η Ερμιονίδα με άμυνα ζώνης και καλές επιλογές στην επίθεση πήρε μικρό προβάδισμα. Ο ΑΣ Πέρα κρατιόταν στο ματς με τη μεγάλη ευστοχία του στα τρίποντα, καθώς και στα αρκετά επιθετικά ριμπάουντ που έπαιρναν οι παίκτες του. Οι δύο  ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Ίδιο σκηνικό και στην 3η περίοδο με την Ερμιονίδα να έχει ένα μικρό προβάδισμα που έφτανε μέχρι τους 5 πόντους. Οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το καθοριστικό τρίποντο του Χονδρόπουλου. Εκεί η Ερμιονίδα πήρε διαφορά 7-10 πόντων την οποία κράτησε μέχρι το τέλος.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι είδαν τον Πελεκάνο να τραυματίζεται σε μία φάση του αγώνα . Ένας τραυματισμός που πάγωσε τους φιλάθλους αφού μέχρι αυτή την στιγμή   είχε πετύχει εννέα πόντους . Ο Pele killer έμεινε εκτός αγώνα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου . Στο δεύτερο ημίχρονο πμήκε στον αγώνα και  οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Από την ομάδα της Ερμιονίδας ο Πελεκάνος και ο Τσιαμπάς πέτυχαν από 17 πόντους ο καθένας ο Χονδρόπουλος με 12 πόντους και δύο πολύ καθοριστικά και εντυπωσιακά τρίποντα, το ένα με τη λήξη του ημιχρόνου και το δεύτερο  περίπου δυόμιση λεπτά πριν το τέλος από τα 10 μέτρα και ενώ τελείωνε ο χρόνος επίθεσης - έδωσαν στην Ερμιονίδα τον αέρα και την ψυχική δύναμη που χρειαζόταν για να κερδίσει αυτόν τον αγώνα, ο Πέτρος Ευστρατίου με 12 πόντους και δύο τρίποντα ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις .

Από την ομάδα του Α.Σ.Πέρα ξεχώρισαν ο Δουβλής με 16 πόντους και 3 τρίποντα , ο Κρανιάς με 14 πόντους και 2 τρίποντα .  

Διαιτητές : Π.Κουτσοδήμος, Λ.Πλέγας.

Δεκάλεπτα : 22-23, 43-40, 60-60, 82-73.

Α.Ο.Ερμιονίδας ( Α.Καλαιτζάκης) : Μπινιάρης 3, Χονδρόπουλος 13 (2), Πελεκάνος 17 (2), Τσιαμπάς 17 (2), Α.Πουλής 7(1). Θωμάς, Παν.Ευστρατίου 5, Κοντογιάννης 8 (1), Πετρ.Ευστρατίου 12(2), Ι.Πουλής, Ζώτος.

Α.Σ.Πέρα (Θ.Χολέβας): Δουβλής 16 (3), Τασσόπουλος, Πρόγκας 3, Βλάχος  8 (1),Σιδηρόπουλος, Κακαργιάς 3 (1), Σπέντζος 12 (2), Κοκορέλης 6 (1), Δημητρίου 4, Ανδρεάτος 3 (1), Δαλαμπέκης 4 (1), Κρανιάς 14 (2).

Ρεπορταζ: Σωτήρης Γεωργιάδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates