Social Icons

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Χαμόγελα για την παραμονή στην Γ΄Εθνική στην Ενωση Ερμιονίδας .

 Με τα χαμόγελα να... περισσεύουν, λόγω της μαθηματικής κατάκτησης της παραμονής στη Γ’ Εθνική κατηγορία, συνεχίστηκε η

προετοιμασία της ΑΕ Ερμιονίδας, στο γήπεδο Κρανιδίου, για το σημαντικό παιχνίδι με τον ΓΣ Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου, που έχει οριστεί την Τρίτη (05/02, 16:00).

Η εξασφάλιση της παραμονής αποτελεί επιβράβευση για όλους, με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να νιώθουν ότι η προσπάθειά τους ανταμείφθηκε, σκορπώντας χαμόγελα σε όλον τον κόσμο της Ερμιονίδας.

Εκ μέρους της διοίκησης βρέθηκε στο γήπεδο ο Φρατζέσκος Δημαράκης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους, ενώ ζήτησε η προσπάθεια να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο. «Ο στόχος που είχαμε θέσει επιτεύχθηκε και αυτό έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Συγχαρητήρια σε όλους. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με την ίδια θέληση, για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα», υπογράμμισε.

Συγχαρητήρια μοίρασε και ο προπονητής, Μανώλης Σκύβαλος, ο οποίος ζήτησε σοβαρότητα από όλους, μέχρι την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. «Η επίτευξη του κοινού μας στόχου ήρθε μέσω της ομαδικής δουλειάς, της ενότητας, και με πίστη στις δυνατότητές μας. Συγχαρητήρια σε όλους σας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με την ίδια σοβαρότητα. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι στους πρωταθλητές του ομίλου. Αυτά τα ματς αποτελούν πρόκληση για όλους, θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό με σεβασμό στον αντίπαλο», ανέφερε ο 39χρονος τεχνικός.

Το πρόγραμμα προπόνησης είχε ένταση και πολλές ασκήσεις με μπάλα με έμφαση στο τελείωμα των φάσεων. Με τους παίκτες να ανταποκρίνονται, βγάζοντας πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιώργος Κιοσσές και Αργύρης Τζιέρης.

Την Κυριακή (03/04) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 18:00 στο γήπεδο Κρανιδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates