Social Icons

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ενωση Ερμιονίδας: Ευχαριστεί τους χορηγούς και φίλους της ομάδας για την βοήθειά τους.

Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους, όσοι δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν

τον σύλλογο στη γενική συνέλευση, 

που διεξήχθη στις 29 Δεκεμβρίου 2021 στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου, και το έκαναν πράξη, με αποτέλεσμα τη μέχρι τώρα ενίσχυση της ομάδας μας, αλλά και την περαιτέρω ενδυνάμωση της, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η αρωγή χορηγών μας, αλλά και φίλων της ομάδας, που πρόσφεραν τη βοήθειά τους επώνυμα και ανώνυμα, είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη, για να μπουν τα «θεμέλια», ώστε να συνεχιστεί σε υγιείς βάσεις, ομαλά και με επιτυχίες, η πορεία της ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, σε μία δύσκολη εποχή που διανύουμε, για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Υπενθυμίζεται ότι στη γενική συνέλευση στις 29/12 πραγματοποιήθηκε, εκτός των άλλων, οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός για το 2021, ενώ συζητήθηκαν θέματα, που αφορούσαν τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Στο πλαίσιο αυτό, τονίστηκε από όλους, όσοι έδωσαν το «παρών», ότι ο σύλλογος είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μεταγραφικές κινήσεις, που κρίθηκε πως είναι απαραίτητες να γίνουν, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, ώστε να είναι καλύτερη η πορεία της ομάδας μας, σε συνδυασμό με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates