Social Icons

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Κορωνίδα Κοιλάδας-Ενωση Ερμιονίδας 0-3 .

 Τη 2η νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ΑΕ Ερμιονίδας στον 4ο όμιλο της β' φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (26/01) επικράτησε με 3-0 στην Κοιλάδα της τοπικής Κορωνίδας.

Η Κορωνίδα Κοιλάδας εμφανίστηκε με πολλές απουσίες στον αγωνιστικό χώρο όπως είναι αυτή του Διονύση Μπασιμακόπουλου , του Σταμάτη Χατζησταύρου , του Αργύρη Αλευρά και του Λούμη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων , του τιμωρημένου Καζά και του τραυματία Αμαρίλντο . Ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκε ο Σταύρος Μπάζος .

Από την πλευρά της Ερμιονίδας ντεμπούτο έκαναν  ο Τουλής (βασικός) και ο Μπουρούς, με τον 28χρονο επιθετικό να συνδυάζει την πρώτη του εμφάνιση με γκολ όπως επίσης  στον πάγκο σε επίσημο παιχνίδι και ο Μανώλης Σκύβαλος, ο οποίος ξεκίνησε τον Στόικο στο τέρμα, ενώ οι Τζιέρης, Βιρβίλης έπαιξαν κεντρικοί αμυντικοί με τον Διαμαντόπουλο στα δεξιά και τον Σαμαρά στα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Τουλής, Τρέσα και Λαντίκας. Ο Τσόφλιος ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης, με τον Τριμπόνια στα δεξιά του και τον Αντωνόπουλο στα αριστερά του.

Η Ερμιονίδα είχε  από την αρχή του αγώνα είχε τον έλεγχο του αγώνα , με τον νεοαποκτηθέντα Τουλή να προσφέρει ηρεμία στον χώρο του κέντρου, έχοντας σιγουριά στις μεταβιβάσεις του. Η  Ερμιονίδα θα μπορούσε να είχε σκοράρει και άλλα γκολ, με τον Μανώλη Σκύβαλο   να κρατάει τη διάθεση που έβγαλαν οι παίκτες, ζητώντας τους να είναι κοντά οι γραμμές και να πιέζουν τον αντίπαλο.

Η Ερμιονίδα ευτύχησε να προηγηθεί στο 11΄λεπτό όταν ο Σαμαράς έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Τσόφλιος με πλασέ πάνω στην κίνηση άνοιξε το σκορ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μανώλης Σκύβαλος έκανε αλλαγές, ενώ δοκίμασε και σχήματα που έχει στο νου του, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στο πλαίσιο αυτό μπήκε στο παιχνίδι και ο Μπουρούς στο 59’, ο οποίος έδειξε μέρος των αρετών που έχει, ειδικά στον τεχνικό τομέα. Στο δεύτερο μέρος η μπάλα κυκλοφόρησε καλύτερα και με τον Κιοσσέ (μπήκε και αυτός στο 59’) στη μεσαία γραμμή.

Στο 77΄λεπτό και πάλι ο Αντωνόπουλος έβγαλε παράλληλη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι όπου καιροφυλακτούσε ο Τριμπόνιας που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα ο νεοαποκτηθείς Μπουρούς με ωραία ενέργεια έκανε το τελικό 3-0.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Λάμπρου, Διαμαντής, (76΄Α.Ζέρβας)Ζέρια, Ελένης, Μανδύλης , Μέγας, Μπάζος, (82΄Αποστόλου), Κουτσοποδιώτης, (67΄Καραγιάννης), Κάλα, Αλεξανδρής , Παναγιωτόπουλος.

Ενωση Ερμιονίδας : Στόικος, Διαμαντόπουλος, Σαμαράς, Τζιέρης (81’ Μερτύρης), Βιρβίλης, Τουλής (81’ Λαλούσης), Τριμπόνιας (81’ Χαλούβας), Λαντίκας (59’ Κιοσσές), Τσόφλιος (59’ Μπουρούς), Τρέσα, Αντωνόπουλος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates