Social Icons

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Άνετη νίκη με 6-0 ο Τροιζηνιακός τον Λυγκεύς.

 Ανώτερος για άλλο ένα αγώνα σε όλους τουε τομείς ο Τροιζηνιακός σκόρπισε την ομάδα της Λυρκείας στο γήπεδό του  με σκορ 6-0.  

Έγινε ένα παιχνίδι κάτω από πολύ κρύο και ορισμένες στιγμές με ήλιο αλλά με "δόντια".

Οι γηπεδούχοι μπήκαν  στο παιχνίδι από την αρχή πιέζοντας τον αντίπαλο, κατάφεραν και βρήκαν ρυθμό πολύ γρήγορα και δημιούργησαν από την αρχή έως το τέλος πολλές φάσεις και γκολ, ιδιαίτερα όμως στο πρώτο ημίχρονο.

Οι φάσεις:

Στο 1΄λεπτό σουτ του Σούχλα  από καλή θέση η μπάλα  πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 5' μετά από ωραία συνδυαστική προσπάθεια, ο Κατσέλη κάθετα στον Βασιλέρη, αυτός έσπασε στο πέναλντυ και ο επερχόμενος Χατζόπουλος άνοιξε το σκορ .

Στο 7' και στο 11' ο Σούχλας είχε δύο ευκαιρίες αλλά αστόχησε ελάχιστα και στις δύο, τη μία με σουτ και την άλλη με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βασιλέρη.

Στο 14' μετά από χτύπημα φάουλ του Σταματέλου ο Μπάζε στη πορεία της μπάλας διπλασίασε τα τέρματα για τον Τροιζηνιακό .

Στο 20' μετά από άψογη συνεργασία Χατζόπουλου - Κατσέλη, με κάθετη και μετά 1-2, ο Χατζόπουλος αποδέκτης και με πλασέ έκανε  το 3-0.

Έπειτα είχαμε στο 35', 36' και 38' τρία πολύ επικίνδυνα σουτ με τους Κατσέλη, Σταματέλο, Μπάζε, τα δύο αποκρούστηκαν  από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και το ένα πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 60' λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν  πέναλτι σε ανατροπή του Δρούγκα από τους αμυντικούς , το εκτέλεσε εύστοχα  ο Σούχλας για να γίνει το 4-0.

Στο 62' και στο 65' ο Τροιζηνιακός είχε  άλλες δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Σαλταπίδα, η μια αποκρούστηκε και η άλλη το πλασέ του ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 70' λεπτό μετά από 1-2 των πρώτων  σκόρερ των γηπεδούχων  Χατζόπουλου-Σούχλα από δεξιά, ο τελευταίος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ  στο 5-0.

Στο 73' μετά από ωραία συνεχόμενη προσπάθεια του Μπατζάβαλη, πάσαρε στον Σούχλα, το πλασέ του οποίου σταμάτησε στο κάθετο δεξί δοκάρι.

Τέλος στο 82' ο Σταματέλος με απευθείας  εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το τελικό  6-0.

Η αντίπαλος ομάδα δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα πλην κάποιων μακρινών σουτ και δύο στημένων φάουλ του Μουζακιώτη τα οποία απέκρουσε ο Μουράτης.

Τροιζηνιακός  : Μουράτης, Μπατζάβαλης (75' Βελτσάνης Α.), Βασιλέρης (57' Δρούγκας), Καλύβας, Καπετανκωνσταντής, Μπάζε, Σούχλας, Σταματέλος, Χατζόπουλος (82' Ανδρέου), Κατσέλη (57' Κορδαλής), Σαλταπίδας (82' Σταύρου).

 Λυγκεύς : Χατζηξενοφών, Αποστόλου, Μαρούσης, Φίλης, Ψύχος, Μπλάτσος (62΄Λαμπάδας),  Μουζακιώτης, Καζάς, Νάσσης (71΄Σκαρπέτζος),  Νέζος, Κουτσοδήμος .

Τα στοιχεία είναι από την σελίδα του Τροιζηνιακού στο facobook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates