Social Icons

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Κορωνίδα Κοιλάδας -Παναργειακός 0-3.

 Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Κορωνίδα Κοιλάδας στην έδρα της από την ομάδα του Παναργειακού .

Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους όταν στο 6΄λεπτό ύστερα από εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του γηπέδου ο Κομπόσης απέκρουσε δύσκολα . Δυο λεπτά αργότερα ο Μαρίνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από δεξιά έστειλε την μπάλα να σκάσει μπροστά στον Αλευρά ο οποίος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ . Στο 15΄λεπτό μακρινό σουτ του Καζά δεν ανησύχησε τον Κομπόση που μπλόκαρε . Στο 25΄λεπτό  σουτ του Καμπιώτη έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στην συνέχεια κάποια σουτ των παικτών του Παναργειακού έφυγαν πάνω από τα δοκάρια άουτ .

Με την έναρξη της επανάληψης οι παίκτες του Παναργειακού άνοιξαν το σκορ όταν έγινε σέντρα από αριστερά και ο Μαρίνης με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ . Πέντε λεπτά αργότερα ο Παπασπύρος με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε πρώτα να χτυπήσει η μπάλα στην ρίζα της δεξιάς δοκού και στην συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει το 2-0.

Ουσιαστικά το μάτς τελείωσε στο 55΄λεπτό όταν ο Καζάς αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή Δρούζα σε μαρκάρισμα πάνω στον Σελλή και αποβλήθηκε.

Το τελικό 3-0 έγινε στο 85΄λεπτό όταν ο Ζίου εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή  στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αλευρά .

Κορωνίδα Κοιλάδας : Αλευράς, Ελένης, Καζάς, Ζέρια, Μπασιμακόπουλος, Μέγας, Χατζησταύρου,(50΄Λούμης),  Κουτσοποδιώτης, (86΄Κάλα), Αλεξανδρής, Μανδύλης, Παναγιωτόπουλος.

Παναργειακός : Κομπόσης, Διαμαντής, Φλώρος, (87΄Μπούρης), Σελλής, Φλεβάρης, Ζίου, Παπασπύρος, Μαρίνης, Αιβαλιώτης, (87΄Καραμάνος), Καμπιώτης (81΄Θεοδοσιάδης),  Οντβόγκ (58΄Τσίρος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates