Social Icons

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Ποσειδώνας Διδύμων -Ατρόμητος Παναριτίου 4-0.

 Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερο πρόβλημα ο Ποσειδώνας Διδύμων επεκράτησε στο γήπεδο του  Ατρόμητου Παναριτίου με σκορ 4-0 στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου στην Α1 Αργολίδας.

Το σκορ άνοιξε στο 35΄λεπτό ο Λαζάρου με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Κέλλη από δεξιά και κεφαλιά πάσα του Καράι στον σκορερ.

Στο 55΄λεπτό μετά από σέντρα του Μπροδήμα ο Κέλλης μέσα από την περιοχή με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο 61 λεπτό ο Καράι με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή και σουτ στο «Γ» έκανε το 3-0 .

Στο 73΄λεπτό ο Καράι με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Κέλλη απέναντι από τον Παπαιωάννου , πλασέ και 4-0.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και πέμπτο τέρμα όταν ο 14χρονος Αντωνόπουλος εκτέλεσε πέναλτι και ο Παπαιωάννου με εκπληκτική απόκρουση στην δεξιά του γωνία έστειλε την μπάλα κόρνερ

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρουν όταν στο 25 λεπτό ο Ηλίας Γκολέμης με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 87΄λεπτό πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής σούταρε από πλεονεκτική θέση και ο Κάλα με εκπληκτική απόκρουση έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Ποσειδώνας Διδύμων : Αρ.Κάλα, Μπροδήμας, (75΄Σεριανάι), Ε.Προσίλης (68΄Μπάρδης ), Μέλσι, Αράπι, Οικονομόπουλος, Τρέσα,( 68΄ Χ΄Προσίλης), Λαζάρου, Καράι,(84΄Αντωνόπουλος),  Κέλλης, Κλ.Κάλα (75΄Ταραγκίνης).

Ατρόμητος Παν.Ναυπλίου : Παπαιωάννου, Μιχαλόπουλος, Θ.Γκολέμης, Κ.Γκολέμης, Σαρακινιώτης, Πίτρης, Καλύβας, Panos, Η.Γκολέμης, Χρονόπουλος, Θ.Γκολέμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates