Social Icons

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Πάνοπλη η Ερμιονίδα υποδέχεται τον Χαραυγιακό-Αρνητικά όλα τα τεστ.

 Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Ηλιοκάστρου η προετοιμασία της ομάδας της Ερμιονίδας για τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την ομάδα του Χαραυγιακού . Η αλλαγή του γηπέδου έγινε λόγω τον συνεχών βροχοπτώσεων που επικρατών το τελευταίο 48ωρο στην περιοχή της Ερμιονίδας και για να μην καταπονηθεί ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Κρανιδίου.

Στην ομάδα της Ερμιονίδας βλέπουν τον αγώνα σαν ένα τελικό και το μόνο αποτέλεσμα πρέπει να είναι μόνο η ΝΙΚΗ.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Δημήτρης Τερεζόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα από τιμωρίες ή από τραυματισμούς αφού τόσο ο Σαμαράς όσο και οι Κιοσσές και Διαμαντόπουλος ξεπέρασαν  κάποια μικρά προβλήματα τραυματισμών και έτσι θα είναι στην διάθεση του προπονητή . Έτσι οι «κυανοκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν πάνοπλοι τον Χαραυγιακό.

Αμέσως μετά την προπόνηση ο Δημήτρης Τερεζόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι :

Στόικος, Πονηρός, Διαμαντόπουλος, Παπασταύρου, Στεργίου,  Τζιέρης, Σαμαράς, Βιρβίλης, Μερτύρης,Κιοσσές,  Ι.Οψιμούλης, Κυπαρίσσης, Αντωνόπουλος, Τριμπόνιας,Τρέσα, Τσόφλιος, Ιβάνοφ, Λαντίκας, Φουρνάρος, Λαλούσης, Α.Οψιμούλης και Χαλούβας.

*Αρνητικά ήταν τα τεστ ανίχνευσης covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν πριν την προπόνηση  όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού μας τμήματος.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates