Social Icons

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Ισόπαλος με Αρη Σκάλας ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου (1-1).

Αν και ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο της νίκης και έμεινε στο  1-1 με τον Αρη Σκάλας. Και τα δύο τέρματα του αγώνα μπήκαν πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο του αγώνα . 

Στο 12 λεπτό ο Μπιτζής με δυνατό διαγώνιο σούτ άνοιξε το σκορ , για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι πέντε λεπτά αργότερα με σουτ του Κουρτέση . 

 

 Στο 15΄λεπτό ο Μάρκου από καλή θέση σούταρε άουτ , Στο 65΄λεπτό πολύ μεξαλη ευκαιρία με τον Τριμπόνια όταν η κεφαλιά που έκανε έφυγε άουτ και δέκα λεπτά αργότερα ο Χατζηστάμου με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Μποζιονέλος, Λέρμας (46' Μούγιος), Σερμάγιας, Κάπλατζης, Παπαϊωάννου, Μάρκου (72' Χατζηστάμου), Χατζησοφρωνίου, Μπιτζής (86' Τριανταφύλλου), Πέτρου (75' Πούτσης), Γεωργίου
ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ (Γιώργος Μπένος): Παπαδόπουλος, Μπινιώρης, Σεμερτζάκης, Κουρτέσης (75' Πανταζής), Μανωλάκος, Καρμοίρης, Γουόρντεν (88' Κολλάτος), Σαμπατάκος (89' Βασιλόπουλος), Χρήστου, Σταμογιάννος, Κανελλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates