Social Icons

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Ο ΠΣΑΤ βραβεύει τη δημοσιογράφο που μας συγκίνησε στη φωτιά της Βόρειας Εύβοιας.

Ξεχωριστές είναι κι εφέτος οι ειδικές βραβεύσεις του ΠΣΑΤ στην λαμπρή εκδήλωση των 24ων

δημοσιογραφικών βραβείων που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου και ώρα 11:45, στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης και στην πλειονότητά τους τους έχουν κοινωνικό πρόσωπο.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ αποφάσισε ομοφώνως να κάνει από φέτος ένα ακόμα καινοτόμο βήμα στον θεσμό , αναδεικνύοντας και βραβεύοντας  και δημοσιογράφους και εκτός αθλητικού χώρου. Τιμώμενο πρόσωπο για το 2021 είναι η Ευλαμπία Ρέβη για την άρτια και, κυρίως, την ανθρώπινη δημοσιογραφική κάλυψη του ρεπορτάζ των πυρκαγιών στη Βόρεια Εύβοια. Διότι την ώρα που η φωτιά έκαιγε την περιοχή, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του OPEN λύγισε On Air ακούγοντας από το στόμα ενός ηλικιωμένου κατοίκου ότι δεν επρόκειτο να εγκαταλείψει το σπίτι του, παρά τους κινδύνους που διέτρεχε.

Ο ΠΣΑΤ θα βραβεύσει επίσης, με ειδικές διακρίσεις, τον δημοσιογράφο Νίκο Γερακάρη για τη λαμπρή καριέρα  που έκανε στο αθλητικό και στο πολιτικό ρεπορτάζ, τους Κώστα  Ασημακόπουλο και Βαγγέλη Μητρούσια που, αν και αθλητικοί συντάκτες, βρέθηκαν στο μέτωπο των πυρκαγιών της Βόρειας Εύβοιας καλύπτοντας με επάρκεια και μέτρο τα γεγονότα, τον Τάκη Πουρναράκη για τη μεγάλη συμβολή του στην επιστροφή  του ιστορικού Ράλι Ακρόπολις και στην επιτυχημένη διεξαγωγή του, και στον δημοσιογράφο  και παλαιό αθλητή των μεγάλων αποστάσεων Τάσο Κοντογιαννίδη.

Οι αθλητικοί δημοσιογράφοι που θα βραβευτούν φέτος, σύμφωνα με τις αποφάσεις της ανεξάρτητης Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, είναι οι Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος ( «Πελοπόννησος»),

Βασίλης Μάστορας («Metrosport»), Γιάννης Ζωιτός (Sport24.gr), Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Γιάννης Σταυρουλάκης (Gazzetta.gr), Σταύρος Κουκάκης (arcadikanea.gr), Χρήστος Σωτηρακόπουλος (bnsports.gr), Κατερίνα Αναστασοπούλου (ΕΡΤ), Γιώργος Τριανταφυλλίδης και Γιώργος Λιώρης (ΑΝΤ1), Μανώλης Σφακάκης (Open), Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος (Cosmote TV), Παντελής Βλαχόπουλος και Χάρης Σταύρου (Sport24.gr), Παύλος Παπαδημητρίου (Real FM), Πέτρος Μαυρογιαννίδης (ΕΡΑ Σπορ), Δημήτρης Μπιρντάχας (ΙΝΤΙΜΕ Photo Agency) και Παναγιώτα Χαλκιά (Metrosport.gr). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates