Social Icons

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Με λυτρωτή τον Καραζούπη στο 95΄η Μπουμπουλίνα Σπετσών 2-1 τον Αργοναύτη.

 Μετά από ένα συναρπαστικό παιγνίδι που κρίθηκε στα τελευταία πέντε λεπτά των καθυστερήσεων η ομάδα των  Σπετσών κέρδισε τον Αργοναύτη Νέας Κίου με σκορ 2-1.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι αγωνιζόντουσαν από το 53΄λεπτό με παίκτη λιγότερο , λόγω αποβολής του Τσάνα με απευθείας  κόκκινη κάρτα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε καμία αξιόλογη φάση για τις δύο ομάδες με τον Αργοναύτη να έχει μία φλύαρη υπεροχή όπου δεν μπορούσε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των Σπετσών.

Στο 53΄λεπτό η ομάδα των Σπετσών έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Τσάνας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Δρούζα για εξύβριση του βοηθού σε υπόδειξη φάουλ.

Στο 65΄λεπτό  εκπληκτική απόκρουση του Παλιγγίνη σε δυνατό σουτ του Καμπιώτη.

Στο 76΄λεπτό η ομάδα των Σπετσών ανοίγει το σκορ όταν έγινε γέμισμα στην περιοχή του Αργοναύτη , διεκδίκησαν την μπάλα ο τερματοφύλακας Καλαλάς με τον Μπινιάρη , η μπάλα στρώθηκε στον Μπινιάρη και αυτός την έσπρωξε στα δίχτυα. Στην συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ .

Στο 82΄λεπτό ο Παλιγγίνης με νέα εκπληκτική απόκρουση στο Γ της εστίας του σε σουτ των επιθετικών του Αργοναύτη κράτησε το 1-0.

Στο 94΄λεπτό ο Αργοναύτης ισοφάρισε όταν ο Παναγιώτης Κάπλατζης εκτέλεσε κόρνερ και ο Λιάγκρης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο επόμενο λεπτό κλέψιμο από τον Παππά και με ένα απίστευτο σπρίντ 50 μέτρων , αφήνει πίσω του τον Μπόμπο , μπαίνει από πλάγια και γυρίζει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι όπου ο Καραζούπης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καλαλά μέσα σε αποθέωση.

 Στο 96΄λεπτό ο Ευσταθίου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για εξύβριση του διαιτητή

Μπουμπουλίνα Σπετσών : Παλιγγίνης, Λούμης,( 90΄Γαλαριώτης),  Tanuzi, Μπίτρης, Βιγκλιάρης, Μπινιάρης, Παππάς, Ούκα,(59΄Καραζούπης ),  Τσάνας, Κομπόγιωργας ( 90΄ Κωστής), Μέξης.

Αργοναύτης Νέας Κίου : Καλαλάς, Κουριώτης, (55΄Χαιμάνης), Γατσάκος,( 62΄Διδασκάλου),  Σκαλτσάς, Μπόμπος, Τσουρδίνης , Καμπιώτης ,Λιάγκρης, Σάκουλης, Παρ.Κάπλατζης ,(74΄Παν.Κάπλατζης),  Ευσταθίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates