Social Icons

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Με τις μεταγραφές της η Κορωνίδα στο Ναύπλιο απέναντι στον Παναυπλιακό.

 Με τέσσερεις σημαντικές προσθήκες θα ταξιδέψει την Κυριακή στο Ναύπλιο η ομάδα της
Κορωνίδας Κοιλάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναυπλιακό για την τρίτη αγωνιστική της Α1 Αργολίδας.

Συγκεκριμένα ήρθε από την Πορτογαλία η μπλέ κάρτα του Joao Victor Martins ή Juvi  και των νεομεταγραφέντων από την ομάδα του Πορτοχελιακού που αποχώρησε από το πρωτάθλημα Νίκου Λούμη, Οδυσσέα Λούμη και Μάριου Ζέρια. Αντίθετα δεν βγήκε η κάρτα του Γιώργου Κυριακόπουλου , ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην διάθεση του Γιώργου Κολιατσόπουλου στον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής με το Παναρίτι στο γήπεδο της Κοιλάδας.

Λίγα λόγια για τους ποδοσφαιριστές που απέκτησε η Κορωνίδα Κοιλάδας από τον Πορτοχελιακό.

Ο Νίκος Λούμης είναι 22 ετών (1999) και αγωνίζεται στην άμυνα και στο κέντρο και έχει ξαναγωνιστεί στην Κορωνίδα τις περιόδους 2013-2015 έχοντας πετύχει εννέα τέρματα σε 42 αγώνες .

Ο Οδυσσέας Λούμης είναι 17 ετών (2004) και έχει 34 συμμετοχές με την ομάδα του Πορτοχελιακού στον οποίο αγωνίζεται από τις ομάδες υποδομής.

Τέλος ο Μάριος Ζέρια είναι 27 χρονών (1994) και αγωνιζόταν όλα τα χρόνια στον Πορτοχελιακό. Πρόκειται για έναν έμπειρο αμυντικό ο οποίος θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Κορωνίδας .

Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στις  6 Ιουνίου 2021 στο γήπεδο του Ναυπλίου για την 11η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με νικήτρια την ομάδα της Κορωνίδας  που ήταν και η μοναδική στο πρωτάθλημα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates