Social Icons

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Με Διον.Μπασιμακόπουλο σκόρερ η Κορωνίδα Κοιλάδας 1-0 τον Δρεπανιακό Αστέρα.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας η Κορωνίδα Κοιλάδας αφού κέρδισε στο γήπεδο της τον Δρεπανιακό Αστέρα με σκορ 1-0.

Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με απουσίες αφού για την Κορωνίδα Κοιλάδας έλειπε ο Στ.Μπάζος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές αφού δεν πρόλαβαν να εκδοθούν τα δελτία .Και από τους φιλοξενούμενους έλειπαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Παναγιώτης Μάουρης και ο Τάσος Διαμαντής όπως επίσης ο Αλεξ Κράκουλι.

Μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 1' λεπτό όταν ύστερα από λάθος της άμυνας της Κορωνίδας ο Βαμβακάς  έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή , έκανε αδύναμο πλασέ και μπλόκαρε ο Αλευράς.

Στο 35' λεπτό δυνατό σούτ του Αλεξανδρή έξω από την περιοχή η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 55' λεπτό ο Διον. Μπασιμακόπουλος με κεφαλιά-οβίδα (φωτό) μέσα από την περιοχή   άνοιξε το σκορ για την Κορωνίδα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κ.Μπάζου.

Στο 60'λεπτό δυνατό σουτ του Μέγα έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 88΄λεπτό δυνατό σουτ του Αλεξανδρή μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.

Κορωνίδα  Κοιλάδας:Αλευράς,Βάθης,(68' Αποστόλου),Λάμπρου,Μπασιμακόπουλος, Ελένης,Μέγας, Γιαννακόπουλος,Amarildo Stafa, Σχοινάς,Αλεξανδρής,Κ.Μπάζος.

Δρεπανιακός Αστέρας:Αραμπός , Καζάς, Κάτσης, Καρούτζος, Δ. Γκιαούρης, Μελάνης, Καλλιάνος, Μιχ.Γκιαούρης, Καζάς, (60΄Τζαβάρας), Βαμβακάς , Κυριακίδης , Μερτζάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates