Social Icons

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Περίπατο οι "Λύκοι" στο Παναρίτι.Κέρδισαν τον Ατρόμητο με σκορ 3-1.

 Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα του Παναργειακού στο γήπεδο του Παναριτίου επικρατώντας της τοπικής ομάδας με σκορ 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25΄λεπτό με δυνατό σουτ του Μαρίνη από 30 μέτρα. Εννέα λεπτά αργότερα ο Παναργειακός κέρδισε πέναλτι . Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Παναγιωτόπουλος ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα .Το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή Καπετάνιο επειδή ο ποδοσφαιριστής του Παναργειακού κατά την εκτέλεσή του έκανε προσποίηση κάτι που απαγορεύεται με τους νέους κανονισμούς. Στο 39΄λεπτό οι «Λύκοι» δάγκωσαν για δεύτερη φορά όταν ο Μαρίνης με ασίστ βρήκε τον  Παπασπύρου και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου . Στο 53΄λεπτό ο Φλεβάρης με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Από το λεπτό αυτό ο Παναργειακός «έσβησε» τις μηχανές του δίνοντας την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να αντιδράσουν και στο 75΄λεπτό να μειώσουν το σκορ με τον 16χρονο Βασίλη Γκολέμη. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να μείωναν περισσότερο το σκορ όμως ο Β.Γκολέμης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κομπόση.

Ατρόμητος Παν.Ναυπλίου (Αν.Καραμάνος): Λάσκαρης,Δ. Μιχαλόπουλος,( 58΄Παπαμιχαλόπουλος), Πίτρης, Ε.Μιχαλόπουλος, Θ.Γκολέμης, Πουλάς, ( 46΄ Θ.Γκολέμης (2003), Καλύβας, ( 70΄Κ.Γκολέμης), Panos,( 58΄Αργυρόπουλος), Καζάς, ( 46΄Β.Γκολέμης), Σαρακινιώτης, Χρονόπουλος.

Παναργειακός (Δ.Μπατάκος) : Κομπόσης, Διαμαντής, Καραμάνος, Καλογερόπουλος, Σελλής, Μανδύλης,(70΄Τζάζ),  Παπασπύρος, Μαρίνης, Παναγιωτόπουλος,(70΄Καραργύρης),  Μπιτίνης,(58΄Βρόσγος),  Φλεβάρης (84΄Μπούρης).

Η φωτό είναι από την σελίδα του Παναργειακού στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates