Social Icons

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Παρουσιάστηκε στο Πορτοχέλι το βιβλίο του Αργ.Νταουλιάρη «Ποτέ χωρίς το Πρωινό μου».

 Ένα δίγλωσσο βιβλίο με τίτλο « Ποτέ χωρίς το πρωινό μου» παρουσιάστηκε το πρωί στο ξενοδοχείο AKS PORTOHELI στο Πορτοχέλι.

Μέσα από το βιβλίο προβάλλεται ο πολιτισμός τόσο της Ελλάδας όσο και της Γαλλίας, παρουσιάζοντας παραδοσιακές συνταγές και την γαστρονομική αναφορά και συνάφεια των δύο χωρών.

Το βιβλίο φτιάχτηκε από τον συντοπίτη μας Αργύρη Νταουλιάρη και τον Philippe Geneletti .

Το βιβλίο αναδεικνύει την τοπική κουζίνα και τις παλιές μαμαδίστικες συνταγές , τις ομορφιές της κάθε περιοχής και παράλληλα μιλά για την χρησιμότητα του πρωινού , τα οφέλη του αλλά την  σύνθεση εδεσματολογίου από ξενοδοχειακής άποψης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής της ΝΔ Γι'αννης Ανδριανός, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Αννα Καλογεροπούλου, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Ερμιονίδας Αρ.Μπίμπας, Αγγελική Λούμη, Ελένη Γκαμίλη και Γιάννης Τσαμαδόαςο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Αν.Γανώσης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Πορτοχελίου Κώστας Κόκκαλης  ,  ο γενικός διευθυντής των AKS Hotels Δημήτρης Κάκαρης   και πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της εστίασης.

Την παρουσίαση συντόνισε η Μαρκέλλα Μπίμπα HR Manager Barchelo Ydra Beach Hotel . Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος ενώ σχολιασμό έκανε ο γενικός διευθυντής των AKS Hotels Δημήτρης Κάκαρης   , ο executive chef Δημήτρης Κορολής και η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Αννα Καλογεροπούλου.

Η εκδήλωση έγινε υπο την αιγίδα του Δήμου Ερμιονίδας.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates