Social Icons

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Ο Ερμής Κιβερίου «τσάκισε» τον Πανασιναικό με 4-0.

 Πηγή : argolidamagazine.gr

Συνέχισε με νίκη ο Ερμής Κιβερίου και μάλιστα με το εντυπωσιακό 4-0 επί του ισχυρού

Πανασιναϊκού, σκορ που διαμορφώθηκε στο α' ημίχρονο.

Ο Πανασιναϊκός είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 3' όταν ο Βλάχος διεκδίκησε τη μπάλα σε μακρινή μπαλιά, ο τερματοφύλακας βγήκε αλλά προσπάθησε να αποφύγει τα χέρια, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα αλλά πρόλαβαν οι αμυντικοί.

Στο 8' ο Γιάνος μετά από πίεση έκλεψε τη μπάλα, έβγαλε  εξαιρετική ασίστ στον Τσιώρο που προχώρησε και πλάσαρε κάνοντας το 1-0.

 Στο 13' ο Ισούφι σούταρε πολύ δυνατά  εκτελώντας φάουλ, ο Τσακάλης απέκρουσε και ο Μίλης στην επαναφορά έκανε το 2-0.

 Η συνέχεια ανήκει στην Ασίνη η οποία αντέδρασε στο δυνατό παιχνίδι των γηπεδούχων, πήρε την πρωτοβουλία και άρχισε να γίνεται απειλητική. Στο 20΄θα μπορούσε κάλλιστα να μειώσει όταν ο Παπασαράντος βρέθηκε στο β' δοκάρι μόνος, μετά από εκτέλεση φάουλ αλλά ο Τσιούλος έκανε την απόκρουση του αγώνα, κρατώντας το σκορ. Στην αμέσως επόμενη φάση, η πίεση της Ασίνης είχε σαν αποτέλεσμα ένα δοκάρι, που στέρησε ξανά την ευκαιρία από τους φιλοξενούμενους να μειώσουν.

  Η μπάλα όμως, είχε ήδη επιλέξει να κάνει τα χατήρια στους γηπεδούχους, οι οποίοι σε ενα ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας, έκαναν σε δύο πολύ καλές αντεπιθέσεις το 3-0 στο 33' και το 4-0 στο 42' με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Σαραβάκος έφερε τη μπάλα από πλάγια γρήγορα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Κουτσούκος με πλασέ πάνω στην κίνηση, έκανε με πανομοιότυπο τρόπο το 4-0.

 Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πανασιναϊκό πιο αποφασιστικό να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορούσε. Η προσπάθεια όμως, έχασε αρκετή από τη δύναμή της αφού ο Παπασαράντος διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση του Ρ. Τριανταφύλλου με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα.  

 Παρά την αριθμητική του υπεροχή, ο Ερμής δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός κι έτσι το παιχνίδι περιορίστηκε σε τακτική διατήρησης του σκορ από τη μεριά του γηπεδούχου. Η Ασίνη, συνέχισε την προσπάθειά της αλλά ήταν φανερό ότι με την πάροδο του χρόνου, οι παίκτες της είχαν αρχίσει να κουράζονται αφού το αριθμητικό μειονέκτημα ήταν πλέον  εμφανές.

 Οι αλλαγές του Ερμή έδωσαν νέο ενδιαφέρον και προς τα τελευταία λεπτά, δημιουργήθηκαν λίγες φάσεις που απέσπασαν και το χειροκρότημα του αρκετού κόσμου που παρακολούθησε το ματς.

 Ο Λάπατας, έχασε τη σημαντικότερη ευκαιρία, όταν σε καταπληκτική σέντρα του Διαμαντή, βρήκε σε κίνηση τη μπάλα που πέρασε λίγο άουτ.

 Να σημειωθεί ότι στο 20' ο Γιάννος αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο Καρκαλάτος Γ.

Ερμής Κιβερίου (Ν.Μητροσύλλης) : Τσιούλος, Διαμαντής, Γκρίτζαλής, Κουγιάς, (46΄Μάζος), Μίλης, Ισούφι, Κουτσούκος, Αλ.Μποζιονέλος, (64΄Χρ.Μποζιονέλος), Σαραβάκος,(64΄Λάπατας),  Γιάννος,( 21΄Καρκαλάτος),  Τσιώρος.

Πανασιναικός (Ι.Ευθυμίου): Τσακάλης, Μαλουτά, Μυλονόπουλος, Καβεζζός, Ταμπάκης, Μανουσάκης, ( 29΄Κ.Τσίρος), Παπασαράντος, Πεβερέτος,(74΄Μούγιος),  Βλάχος, (60΄Topalli), Μπέλμπα, Καζολιάς (60΄Ξύλινας).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates