Social Icons

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Με Τρέσα ο Ποσειδώνας Διδύμων 1-0 τον Δρεπανιακό Αστέρα.

 Την πρώτη του νίκη την φετινή περίοδο πέτυχε ο Ποσειδώνας  απέναντι στην ομάδα του Δρεπανιακού Αστέρα με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Τρέσα στο 66΄λεπτό . Η ομάδα του Ποσειδώνα θα μπορούσε να είχε πετύχει στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον δύο γκολ όμως οι επιθετικοί του έπεσαν επάνω σε ένα εκπληκτικό Χουρμούζη ο οποίος ήταν ανίκητος .

Οι κυριότερες φάσεις.

Στο 5΄ λεπτό κεφαλιά του Καράι η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χουρμούζη άουτ.

Στο 22΄ λεπτό σουτ του Κέλλη απέκρουσε δύσκολα ο Χουρμούζης και στην επαναφορά κεφαλιά του Καράι και πάλι έδιωξε ο Χουρμούζης.

Στο 30΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να ανοίξει το σκορ όταν κεφαλιά του Κέλλη από το σημείο του πέναλτι έδιωξε εκπληκτικά στην αριστερή του γωνία ο Χουρμούζης.

Στο 45΄λεπτό δυνατό σουτ του Τρέσα η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.

Στο 54΄λεπτό γυριστό σουτ του Κυριακίδη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κάλα.

Στο 55΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Μπροδήμα στο δεύτερο δοκάρι δεν πρόλαβαν οι επιθετικοί του Ποσειδώνα να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 66΄λεπτό ο Ποσειδώνας άνοιξε το σκορ όταν ο Τρέσα επιχείρησε γέμισμα στην περιοχή του Δρεπάνου με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι του Χουρμούζη.   

Στο 68΄λεπτό σουτ του Μ.Γκιαούρη η μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Κάλα .

Στο 82΄λεπτό παραλίγο να τιναχτεί ο αγώνας στον αέρα όταν βγήκε κάθετη μπαλιά στον Μελάνη αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον διαιτητή και βοηθό να κατευθύνονται προς την  σέντρα . Επάνω στους  έπεσαν και διαμαρτυρήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Διδύμων υποστηρίζοντας ότι επιθετικός του Δρεπάνου ήταν τουλάχιστον τρία μέτρα οφσάιντ.  Ύστερα από διαβούλευση διαιτητή και βοηθού ακυρώθηκε το γκολ με τους ποδοσφαιριστές του Δρεπάνου να διαμαρτύρονται με την σειρά τους  . Η ένταση μεταφέρθηκε και στην εξέδρα και ύστερα από την επέμβαση των πιο ψύχραιμων ο αγώνας συνεχίστηκε με πέντε περίπου λεπτά καθυστέρηση.

Ποσειδώνας Διδύμων (Δημ.Κούσης) : Α.Κάλα, Μπροδήμας, ( 88΄Μπινιάρης), Μπάρδης, Daniel, Αράπι, Οικονομόπουλος, Τρέσα, Προσίλης, Καράι, (70’ Χ.Προσίλης), Κέλλης, Κλ.Κάλα( 87΄Μέλση).

Δρεπανιακός Αστέρας (Δημ.Μανιάτης) : Χουρμούζης, Μάουρης, Κάτσης, Κρακούλι, Δημ.Γκιαούρης, Διαμαντής , Μελάνης, Καλλιάνος, Δαγρές, Κυριακίδης, (69΄Σιώτος), Μ.Γκιαούρης (88΄Βαμβακάς).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates