Social Icons

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Επιστρέφουν Φ.Παπασταύρου και Γ.Κιοσσές στην Ενωση Ερμιονίδας?

 Μετά από επτά  χρόνια όπως όλα δείχνουν ο Φάνης Παπασταύρου θα φοράει και πάλι την φανέλλα της Ενωσης Ερμιονίδας . Ο 27χρονος μέσος είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά την περίοδο 2013-2014 την χρονιά που η Ερμιονίδα έκανε την τρελή πορεία στο πρωτάθλημα και και το κατέκτησε .

Στην συνέχεια  το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε στην Κοιλάδα για λογαριασμό της Κορωνίδας όπυ και έμεινε μέχρι την φετινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όπου και μετακόμισε στο Ηλιόκαστρο για λογαριασμό του τοπικού ΟΦΗ όπου ήταν προπονητής ο πατέρας του Δημήτρης . Ο Φάνης Παπασταύρου αγωνίστηκε και στους δύο φιλικούς αγώνες που έδωσε η Ερμιονίδα και μάλιστα στον δεύτερο με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού χρίστηκε σκόρερ πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ.

Επίσης πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα της Ερμιονίδας είναι και ο Γιώργος Κιοσσές . Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες έγινε κρούση από την "κυανοκίτρινη" διοίκηση στον 36χρονο μέσο όπου και απάντησε θετικά.

Την τελευταία χρονιά ο Γιώργος Κιοσσές αγωνιζόταν στην Κορωνίδα Κοιλάδας και στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής έχοντας πολύ καλή παρουσία σέ όλους τους αγώνες. 

Και για τους δύο αναμένετε το δελτίο τύπου της Ερμιονίδας όπου θα επιβεβαιώνει την έναρξη της συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates