Social Icons

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Πανελλήνιο Εφήβων : "Πολυβόλο" ο Προμηθέας .Ισοπέδωσε τον ΣΔΥ Τριπόλεως με 83-15!!!

 Το απόγευμα της Τετάρτης (18/08) στα πλαίσια της προκριματικής φάσης για τον β’ όμιλο ο Σύλλογος Δρομέων κλήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Κορίνθου να αντιμετωπίσει την πανίσχυρή ομάδα του Προμηθέα Πατρών. Στην πρεμιέρα του τουρνουά η Αρκαδική ομάδα αποδείχθηκε φανερά ανέτοιμη αγωνιστικά με αποτέλεσμα να ηττηθεί με το «βαρύ» 83-15.

Η «Αχαϊκή» ομάδα μπήκε με ιδιαίτερο πάθος και ασφυκτική πίεση στο παρκέ διατηρώντας αυτούς τους ρυθμούς έως το φινάλε της αναμέτρησης. Θυμίζουμε ότι εξ’ αρχής στον β’ προκριματικό όμιλο του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων, η ομάδα του Προμηθέα ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά και την πρόκριση στην τελική φάση.

Αντιθέτως οι «κυανοκίτρινοι» χωρίς προπονήσεις στα πόδια τους δεν κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση σε κανένα σημεία της αναμέτρησης με αποτέλεσμα το τελικό αυτό σκορ. Ο Σύλλογος Δρομέων αύριο και μεθαύριο καλείται να αντιμετωπίσει τις ομάδες της Ερμιονίδας και του Κάδμου, με στόχο μια καλή παρουσία στο συγκεκριμένου τουρνουά κλείνοντας την «κακή παρένθεση» της βαριάς ήττας από τον Προμηθέα.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Κορίνθου | 18/08/2021 (17:00).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σπυρόπουλος, Ασημακάκη.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-5 (Α’), 42-7 (Β’), 64-13 (Γ’), 83-15 (Δ’).
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΣΠ (Παπαδόπουλος): Βουκελάτος 3, Πλώτας 9(1), Τσογγίδης, Μπαζίντας 7, Νεόφυτος 12(1), Καλλιακούδας 3(1), Οικονομίδης 6, Βασιλείου 7(1), Γοργότσης 18, Χριστόπουλος 6, Κολιός 8(2), Κάναβος 4.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ (Βασίλης Αλικάκος, Ηλίας Μπαλής): Σελίμης, Παπαπέτρου, Ζαχαρίας, Σούπος, Χατζόπουλος 11(1), Λαγομιτσής, Ονούτσε, Δαύρος, Αϊβαλής, Παπουτσής 4.

ΠΗΓΗ: https://www.contraepithesi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates