Social Icons

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Ποσειδώνας Διδύμων : Ανακοίνωσε τον Κλάιντι και Αγγελο Κάλα.

 Τα δύο αδέρφια Κλάιντι και Αγγελο Κάλα ανακοίνωσε πριν από λίγο η ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων . Και οι δυό τους ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Κρανιδίου όπου αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα της Β και Α2 Αργολίδας.

Την φετινή περίοδο και δύο πήαν με υποσχετική στην Κορωνίδα Κοιλάδας όπου και αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Ο Αγγελος Κάλα στον αγώνα με τον Παναυπλιακό αγωνίστηκε στην επίθεση και σκόραρε μία φορά .

Η ανακοίνωση 

Ο Α.Π.Ο.Ποσειδών Διδύμων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της

συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Κλάιντι Κάλα και Αρνολντ Κάλα.

Ο Κλάιντι Κάλα είναι 22 ετών (1999) και αγωνίζεται στην επίθεση .Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Κρανιδίου με τον οποίο αγωνίστηκε στα πρωταθλήματος της Β΄και Α2 Αργολίδας ενώ την τελευταία αγωνιστική χρονιά αγωνίστηκε με την Κορωνίδα Κοιλάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής .

Ο Αρνολντ (Αγγελος) Κάλα είναι 17 ετών (2004) και αγωνίζόταν στην θέση του τερματοφύλακα . Από την φετινή αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην επίθεση . Ξεκίνησε και αυτός την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες του  Ατρόμητου Κρανιδίου με τον οποίο αγωνίστηκε για δύο χρονιές στο πρωτάθλημα της Α2 Αργολίδας. Την  τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κορωνίδας Κοιλάδας για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και σε δύο αγώνες που είχε συμμετοχή  πέτυχε ένα γκολ .

Ευχόμαστε και στους δύο να έχουν Υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates