Social Icons

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Τροιζηνιακός : Ανακοίνωσε το ροστερ του και την επιστροφή του Θανάση Καλύβα.

 Σε πολλές ομάδες τα γραφεία τύπου ανακοινώνουν τους ποδοσφαιριστές που αποκτούν ή ανανεώνουν τις συνεργασίες τους . Ομως υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο έμψυχο υλικό της κάθε ομάδας και είναι αυτοί που πάντα τραβάνε το ¨κουπί¨να το πούμε λαικά και ποτέ καμμία ομάδα (οι περισσότερες) να βγάλουν ένα δελτίο τύπου στην αρχή κάθε αγωνιστικής περιόδου να τους αναφέρουν ή και να τους ευχαριστήσουν ακόμα. 

Η ομάδα του Τροιζηνιακού σήμερα εκτός από τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών εκτός Τροιζηνίας που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες έβγαλε μία ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ποιοί ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να προσφέρουν και μάλιστα αυτοί είναι που θα τραβήξουν και το βάρος του πρωταθλητισμού που θα κάνει η ομάδα .

Η ανακοίνωση 

Μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας του προπονητή μας και των Σαλταπίδα, Μουράτη, είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως παραμένουν στο δυναμικό της ομάδας μας και αποτελούν το βασικό κορμό της οι έμπειροι: Βλάχος, Δελαπόρτας, Καλυβόπουλος, Κατσέλη, Κορδαλής, Λόλας, Μπουρίκας, Σούχλας, Σταματέλος, Σαραντόπουλος, Σταύρου, καθώς και οι νεότεροι με πολύ ταλέντο και εξελίξιμοι : Ανδρέου, Βασιλέρης, Καραγιάννης, Καρνέζης, Μαρίνης, Μικρός, Μητρώκας, Μπατζάβαλης, Σαμπάνης, Σινγκ.
Επίσης επέστρεψαν οι Βλάχος Θωμάς και Σαμπάνης Δημ.
Να σημειωθεί και η προώθηση αρκετών νέων παιδιών από την ακαδημία, το οποίο είναι για το Σύλλογο πολλά χρόνια τώρα ο στόχος για την περαιτέρω εξέλιξή τους.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους.
Εκ του γραφείου του Α.Σ. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ.
Επίσης ανακοίνωσε την επιστροφή του έμπειρου Θανάση Καλύβα

Ειμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή στην ομάδας μας του ποδοσφαιριστή ΚΑΛΥΒΑ Αθανασίου (φωτο) μετά το σύντομο πέρασμά του από την ομάδα του Παμμετοχικού και την γειτονική ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου στην Γ Εθνική.
Τον καλοσωρίζουμε και πάλι στην ομάδα μας και ευχόμαστε να είναι γερός και να βοηθήσει την ομάδα μας στους στόχους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates