Social Icons

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Αναστάσιος Αντωνόπουλος: "Να εργαστούμε σκληρά για να γίνουν έργα προς όφελος των δημοτών και προς ευημερία του Δήμου".

Είναι «γέννημα θρέμμα» Διδυμιώτης.
Στις επικείμενες εκλογές της 26ης Μαΐου, διεκδικεί για πρώτη φορά, την ψήφο των Δημοτών της Ερμιονίδας.
Γνωρίζει τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές των Διδύμων και φιλοδοξεί, μέσα από την ενεργή συμμετοχή του στην Αυτοδιοίκηση, να προσφέρει στην συλλογική προσπάθεια του Τάσου Λάμπρου και της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. για την αλλαγή σελίδας στον τόπο μας.

-Γιατί αποφάσισες να συμμετέχεις στις Δημοτικές Εκλογές με τον συνδυασμό της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.
-Αποφάσισα να συμμετέχω, γιατί πιστεύω ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Λάμπρου, έχει την καλύτερη ομάδα συνεργατών, με την οποία είμαι βέβαιος ότι θα εργαστούμε από κοινού, για να κάνουμε πράξη το πρόγραμμα μας, έτσι ώστε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη του τόπου μας.
-Σε ποιόν τομέα που άπτεται της συνολικής λειτουργίας του Δήμου Ερμιονίδας, επιθυμείς να προσφέρεις;
-Θέλω να κάνω ευκολότερη την ζωή των συμπατριωτών μου.
Συνεπώς ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα είναι ζητήματα που για εμένα είναι προτεραιότητα.
Επιθυμώ να μην παρουσιάζει ο Δήμος μας αυτή την εικόνα εγκατάλειψης.
Καθαριότητα, προστασία του περιβάλλοντος, οδικό δίκτυο, φωτισμός και περαιτέρω ανάδειξη της ιστορίας, της κληρονομιάς και του πολιτισμού του τόπου μας, είναι θέματα που ο συνδυασμός μας έχει το κατάλληλο πρόγραμμα , ώστε με σκληρή και ομαδική δουλειά, να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, προς όφελος των πολιτών και προς ευημερία του Δήμου.

-Έλκεις την καταγωγή σου από τα Δίδυμα. Σε περίπτωση που εκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος, πως οραματίζεσαι τον τόπο σου, στο τέλος της τετραετίας;
-Η Τοπική Κοινότητα Διδύμων, είναι μια από τις μεγαλύτερες Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας.
Εκτός των προβλημάτων της καθημερινότητας, που προανέφερα, θέλω να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση, στην ανάδειξη των αρχαιολογικών μνημείων, την κατάλληλη συντήρησή τους και την περαιτέρω ανάδειξη και προβολή τους.
Το Σαλάντι, μια πανέμορφη τοποθεσία, η οποία δεν έχει αξιοποιηθεί όπως αρμόζει στο φυσικό της κάλος, ώστε να είναι προσβάσιμη για ντόπιους και επισκέπτες.
Αν θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον τουρισμό, πρέπει μια από τις ωραιότερες παραλίες της Ερμιονίδας, όπως είναι η παραλία του Σαλαντίου, να αποκτήσει οργάνωση έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει εκτός από την πρόσβαση και τις κατάλληλες υποδομές.
Τα Δίδυμα μπορούν να έχουν την δική τους σημαντική συμβολή στην εκμετάλλευση του τουριστικού προϊόντος, έτσι όπως αρμόζει σε μια άκρως τουριστική περιοχή όπως είναι ο Δήμος Ερμιονίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates