Social Icons

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. :Τα Δίδυμα αλλάζουν σελίδα!

Ψήφο εμπιστοσύνης στον υποψήφιο Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Τάσο Λάμπρου και στην
ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. έδωσαν οι κάτοικοι της Κοινότητας των Διδύμων, που προήλθαν μαζικά στην προεκλογική ομιλία του αυριανού Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Λάμπρου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου στην όμορφη πλατεία του χωριού.
Ο Τάσος Λάμπρου, ως ο αυριανός Δήμαρχος Ερμιονίδας, έδειξε για ακόμη μια φορά, την γνώση του όσον αφορά τα θέματα της Αυτοδιοίκησης.
Πάνω σε αυτή την γνώση, προϊόν της εμπειρίας του από την πολύχρονη και επιτυχημένη του διαδρομή προσφοράς στον τόπο, ο κ. Λάμπρου, σε συνεργασία με τους άξιους συνεργάτες του, που στελεχώνουν το πολυσυλλεκτικό, υπερκομματικό και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. προτείνει, μέσα από το ρεαλιστικό πρόγραμμα της Παράταξης, τις λύσεις που αναμένεται με την εφαρμογή τους να δώσουν νέα πνοή σε όλο τον Δήμο, οδηγώντας τον σε τροχιά ανάπτυξης.

Ακόμη, ο κ. Λάμπρου, δεσμεύτηκε ενώπιον των Διδυμιωτών και των Διδυμιωτισσών, για τα έργα που αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα από 1η Σεπτέμβρη, από τη νέα Δημοτική Αρχή που θα αναλάβει την Διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας, την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας!


Αναλυτικά, για τα Δίδυμα, ο κ. Λάμπρου, δεσμεύτηκε για υλοποίηση των παρακάτω έργων, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Κοινότητας.
Αναλυτικά είπε :
Δεσμευόμαστε όταν με την ψήφο σας αναλάβουμε την διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας, να κάνουμε πράξη τα παρακάτω έργα, τα οποία έμειναν στις προεκλογικές εξαγγελίες και στα προγράμματα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.
Εκτός από την καθημερινότητα, την καθαριότητα και τον επαρκή δημοτικό φωτισμό:
Πρώτο μέλημά μας, είναι η αποκατάσταση και η συχνή συντήρηση όλων των δημοτικών και αγροτικών δρόμων των Διδύμων, με προτεραιότητα του δρόμου προς Σαλάντι και με άμεση ασφαλτόστρωση του δρόμου προς τη Μονή Αυγού και του δρόμου προς τα Σπήλαια Διδύμων.
Δεύτερο μέλημά μας, είναι η αξιοποίηση - τουριστική ανάδειξη και προβολή του Μικρού και Μεγάλου Σπηλαίου Διδύμων.
Τρίτο μέλημά μας, είναι η απόδοση των εσόδων από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στην Κοινότητα Διδύμων και η άμεση αξιοποίησή τους.
Τέταρτο μέλημά μας,  είναι η μέριμνα για μόνιμο γιατρό καθημερινά από 8:30 έως 14:30.
Πέμπτο  μέλημά μας, είναι σύνταξη μελέτης για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στην κοινότητα Διδύμων και ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
Έκτο μέλημά μας, είναι η αξιοποίηση και έναρξη λειτουργίας των Σφαγείων του Δήμου μας, με τη συμμετοχή ιδιώτη επενδυτή.
Έβδομο μέλημά μας, είναι το άνοιγμα - καθαρισμός των ρεμάτων και η μελέτη για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων για τη διαχείριση – εκμετάλλευση των ομβρίων υδάτων στα Δίδυμα και στον κάμπο.
Όγδοο μέλημά μας, είναι η χρηματοδότηση από τον Δήμο Ερμιονίδας των τοπικών εκδηλώσεων και τοπικών εορτών, πάντα σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλους τους τοπικούς φορείς.
Ένατο μέλημά μας, είναι η πλήρης συνεργασία με το Συμβούλιο Κοινότητας Διδύμων, ο σεβασμός και η υλοποίηση των αποφάσεών του.”
Επίσης, αξίζει να αναφερθεί, ότι στο τέλος της ομιλίας του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Τάσος Λάμπρου, παρουσίασε, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. που κατάγονται από τα Δίδυμα και σε συνεργασία με τους οποίους, θα εργαστεί ώστε η επόμενη τετραετία, να είναι η τετραετία των έργων για τα Δίδυμα και για κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα της Ερμιονίδας.
Με σκληρή, ομαδική και συλλογική δουλειά, με σύνεση και συναίνεση, φιλοδοξούμε ο Δήμος μας, να λειτουργεί χωρίς αποκλεισμούς. Πάνω σε αυτές τις αρχές και τις αξίες, πάνω σε ένα μοντέλο συλλογικής διακυβέρνησης, στοχεύουμε να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί και από κοινού, τις ευοίωνες προοπτικές που αξίζει να έχει η Ερμιονίδα. Γιατί θέλουμε και μπορούμε να πάμε τον τόπο μας ψηλότερα!




Γραφείο Τύπου
Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates