Social Icons

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Ενωση Ερμιονίδας : Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα (26/8) ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα

υποδομής του συλλόγου μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβαίνουν στο γήπεδο της Ερμιόνης από τις 18:00 έως και τις 20:00 και να ενημερώνονται από τους υπεύθυνους της ακαδημίας.

Η έναρξη των δραστηριοτήτων για τα παιδιά έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (9/9). Στις ακαδημίες μας θα λειτουργήσουν και τη νέα σεζόν τμήματα ανάλογα με τις ηλικίες (Κ-8, Κ-10, Κ-12, Κ-14, Κ-16) των παιδιών. Μετά την κατάρτιση των ομάδων θα οριστεί το πρόγραμμα αλλά και οι ώρες προπονήσεων των τμημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι από τη διοίκηση, υπεύθυνοι για τις ακαδημίες είναι οι Ψυχογιός Γεώργιος, Φασιλής Αθανάσιος.

Προπονητής των τμημάτων υποδομής θα συνεχίσει ο Γιώργος Κοτταράς και θα έχει στο πλευρό του τον γυμναστή και προπονητή φυσικής κατάστασης στην πρώτη ομάδα, Μενέλαο Γκόσιο. Η λειτουργία των ακαδημιών θα πραγμαοτποιηθεί σε άμεση συνεργασία με την πρώτη ομάδα και με το προπονητικό τιμ του ανδρικού τμήματος. 

Τα παιδιά είναι το μέλλον της περιοχής μας τόσο για τον αθλητισμό, όσο και γενικότερα για την κοινωνία μας, και η ΑΕ Ερμιονίδας συνεχίζει τη δουλειά με προσήλωση, προγραμματισμό και στο κομμάτι των ακαδημιών του συλλόγου. Στόχος μας είναι η παραγωγή παικτών, αλλά πάνω απ’ όλα η δημιουργία ανθρώπων με αρχές και παιδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates