Social Icons

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Αύριο Δευτέρα (19/8) η “πρώτη” της Ενωσης Ερμιονίδας.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση των παικτών και του προπονητικού τιμ του συλλόγου μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

(2024-25), θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (19/8), στις 16:45, στο Δημοτικό γήπεδο της Ερμιόνης.

Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, οι παίκτες θα βρεθούν για πρώτη φορά με τον προπονητή μας Γεώργιο Αρχοντάκη και τα υπόλοιπα στελέχη του τεχνικού επιτελείου, ενώ το «παρών» θα δώσει στο γήπεδο, σύσσωμο, και το νέο ΔΣ του συλλόγου μας.

Υπό τις οδηγίες του 50χρονου προπονητή θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα (19/8) για τους παίκτες μας οι προπονήσεις, προκειμένου να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, με την ομάδα μας να έχει δηλώσει συμμετοχή και στο Κύπελλο Ελλάδος Betsson.

Στηρίξτε την ΑΕ Ερμιονίδας στη νέα προσπάθειά της και στο πλάνο που έχει καταρτιστεί από τη διοίκηση και τον προπονητικό τιμ. Η υλοποίηση όσων έχουν προγραμματιστεί συνεχίζεται κανονικά. Όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια, θα δουλέψουμε σκληρά για να βρεθεί η ΑΕ Ερμιονίδας εκεί που αξίζει, βάσει και της ιστορίας που κουβαλάει η αγαπημένη μας ομάδα. Για ένα καλύτερο «αύριο» σε αθλητικό επίπεδο για μια καλύτερη κοινωνία στο μέλλον.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates