Social Icons

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Τη Δευτέρα η «πρώτη» της Κορωνίδας Κοιλάδας.

 Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή για το κοινό προπόνηση στο γήπεδο της
Κοιλάδας.

Στα μεταγραφικά η ομάδα κινήθηκε σε υψηλά στάνταρ αφού αποκτήθηκαν  ο πολύπειρος τερματοφύλακας Γιώργος Πονηρός ο οποίος είχε μείνει  ελεύθερος από την Ένωση Ερμιονίδας, ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος με την φανέλα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου  Αλέξης Σούχλας (28 αγ/25 γκολ)  , ο 27χρονος ακραίος επιθετικός Χρήστος Τοπάλι ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Παναυπλιακό με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ε. Π. Σ. Αργολίδας (28 συμ/5 γκολ),ο Μιχάλης Βιρβίλης  και ο Αργύρης Τζιέρης   οι  οποίοι είχαν μείνει  ελεύθεροι από την Ένωση Ερμιονίδας

Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον έμπειρο  Παντελή Σαμαρά, τον Γιάννη Γιαννακόπουλο,  τον Θανάση Καλύβα ,τον Ανδριανό Αλεξανδρή, τον Δημήτρη Αλεξανδρή, τον Θανάση Σαλταπίδα, τον Άγγελο Μπάλα, τον Αδριανό Τσερίκου, τον Ιωακείμ Τζαφέρη τον Θανάση Παππά, τον Παντελή Πουλή, τον Νίκο Φουρνάρο  και τα αδέρφια Σταύρο και Κώστα Μπάζο.

Παρελθόν από την «κυανόλευκη» ομάδα αποτελούν ο τερματοφύλακας Σπύρος Εφραίμ, ο Γιώργος Καλογεράκης, ο Νίκος Ανανιάδης, ο Σαμπάν Μούχος  και ο Βραζιλιάνος Luis Otavio.

Όσο αφορά τον έμπειρο Γιώργο Κιοσσέ η διοίκηση θα περιμένει να τελειώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Στο προπονητικό πόστο θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δημήτρης Μπατάκος.

Στο πόστο του γενικού αρχηγού για μία ακόμα φορά θα βρίσκεται ο Κώστας Ιωαννίδης.

Στον μεταγραφικό τομέα υπάρχει κινητικότητα με δυο ακόμα ποδοσφαιριστές οι οποίοι ετοιμάζονται να φορέσουν και αυτοί την φανέλα της Κορωνίδας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates