Social Icons

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Ξεκίνησε η Ενωση Ερμιονίδας.

 Τη δουλειά και το τρέξιμο ξεκίνησαν οι παίκτες της ΑΕ Ερμιονίδας υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή μας, Γεωργίου Αρχοντάκη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την αγωνιστική περίοδο (2024-25), καθώς τη Δευτέρα (19/8) το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε, στο Δημοτικό γήπεδο της Ερμιόνης, η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για τη νέα σεζόν.

Το «παρών» στο γήπεδο έδωσαν τα περισσότερα από τα μέλη του νέου ΔΣ της ομάδας μας. Ο πρόεδρος της ΑΕ Ερμιονίδας, Αργύρης Λυμπερόπουλος, ήταν αυτός που παρουσίασε στους παίκτες τον τεχνικό, Γεώργιο Αρχοντάκη, όπως και τον γυμναστή και προπονητή φυσικής κατάστασης, Μενέλαο Γκόσιο. Τα μέλη του τεχνικού επιτελείου ευχήθηκαν σε όλους καλή και παραγωγική σεζόν, με τον Γεώργιο Αρχοντάκη να εξηγεί στους παίκτες τη φιλοσοφία του και τους άξονες της δουλειάς που θέλει να γίνει.

Ο Αργύρης Λυμπερόπουλος υπογράμμισε ότι η διοίκηση έφερε στον σύλλογο προπονητές που αρμόζουν στην ιστορία που έχει γράψει η ΑΕ Ερμιονίδας και τόνισε ότι ο σύλλογος θα δουλέψει σε όλους τους τομείς σε υψηλό επίπεδο, κοιτάζοντας να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε όλα τα μέλη του. Με στόχο να υλοποιηθεί το πλάνο που έχει καταρτιστεί από τη διοίκηση και το οποίο συμβαδίζει με τα «θέλω» του προπονητικού τιμ. Ζήτησε από όλους η ομάδα να λειτουργεί σαν οικογένεια, αναφέροντας ότι ο Γεώργιος Αρχοντάκης να είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Αργύρης Λυμπερόπουλος υπογράμμισε: «Σας καλωσορίζουμε όλους στην πρώτη ομάδα του συλλόγου μας και στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας, στο ξεκίνημα μιας νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα μέλη της διοίκησης, με σεβασμό στην ιστορία της ομάδας μας, έφεραν στον σύλλογο προπονητές, οι οποίοι έχουν το ειδικό βάρος που απαιτείται, βάσει του ονόματος που έχει δημιουργήσει ο σύλλογός μας. Πολλοί από εσάς ήσασταν και τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα και γνωρίζετε ότι αυτά που σχεδιάζονται, τηρούνται. Το αναφέρω αυτό και για τα νέα παιδιά που είναι κοντά μας. Η ομάδα θα δουλέψει σε όλη τη δομή της, από τον αγωνιστικό χώρο, μέχρι την παρουσία της και εκτός γηπέδων, σ’ ένα επίπεδο που αρμόζει σε υψηλές κατηγορίες. Να είστε βέβαιοι, ότι είναι χρέος μας να σας προσφέρουμε ότι είναι δυνατό για να κάνετε καλά τη δουλειά μας μαζί με το προπονητικό τιμ και αυτό θα κάνουμε.

Θα γίνουν όλες οι κινήσεις που πρέπει με βάση το έργο που θέλουμε να παραχθεί και τους στόχους μας. Θα υπάρχει η βοήθεια που χρειάζεστε εσείς και οι προπονητές, θα υπάρχει η βοήθεια που πρέπει, για να υλοποιήσουμε το πλάνο μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Γνωρίζετε από παλιά ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στη διοίκηση του συλλόγου, είναι πάντα κοντά σας και στη διάθεσή σας για ό,τι προκύψει. Οφείλουμε να λειτουργήσουμε ως οικογένεια σε όλους τους τομείς και σ’ αυτό το πλαίσιο θα προχωρήσουμε, αυτό θα το διαφυλάξουμε σαν… κόρη οφθαλμού.

Έτσι θα λειτουργήσουμε, όλοι είμαστε μια ομάδα. Ο σύλλογός μας έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα και αυτό θα το στηρίξουμε και θα το υποστηρίξουμε. Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, πρώτα από όλα με υγεία».

Στη συνέχεια ο Γεώργιος Αρχοντάκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του συλλόγου μας για όσα είπε και εξήγησε στους παίκτες το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης. Ακολούθως, οι παίκτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και το ακολούθησαν πιστά, υπό τις οδηγίες και του γυμναστή, Μενέλαου Γκόσιου. Στις κερκίδες βρέθηκαν και φίλοι της ομάδας μας, οι οποίοι παρακολούθησαν την πρώτη προπόνηση.

*Ο Γιώργος Αρχοντάκης είχε συνεργασία και με τον Γιώργο Κοτταρά (προπονητής στις ακαδημίες της ΑΕ Ερμιονίδας) και ενημερώθηκε για τα τμήματα υποδομής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates