Social Icons

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Νέος πρόεδρος στην Ενωση Ερμιονίδας ο Αργύρης Λυμπερόπουλος!

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του συλλόγου μας, όπως

αυτό είχε εκλεγεί, μετά και τις αρχαιρεσίες στην τελευταία Τακτική Γενική Συνέλευση, που διεξήχθη την Κυριακή 4 Αυγούστου 2024, στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού γηπέδου Κρανιδίου.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ της ΑΕ Ερμιονίδας, προς ενημέρωση και των φίλων της ομάδα μας, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Λυμπερόπουλος Ανάργυρος
Α’ Αντιπρόεδρος: Ψυχογιός Γεώργιος
Β’ Αντιπρόεδρος: Καπράνης Γεώργιος
Γ’ Αντιπρόεδρος: Κοτταράς Ιωάννης
Γενικός Γραμματέας: Πέτρου Πέτρος
Ειδικός Γραμματέας: Τόλιας Αντώνιος
Α’ Ταμίας: Χατζή Φανή
Β’ Ταμίας: Αθανασούλας Γεώργιος
Μέλη: Στεργίου Νικόλαος, Σβέτσας Ζώης, Κρητικός Κωνσταντίνος, Πουλής Γεώργιος, Φασιλής Αθανάσιος, Ζωγράφος Ευστράτιος, Τσέλος Δημήτριος

Υπεύθυνοι των ακαδημιών αναλαμβάνουν οι: Ψυχογιός Γεώργιος, Φασιλής Αθανάσιος.

Στη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας συνεχίζει ο Λευτέρης Δαγρές.

Η υλοποίηση του προγραμματισμού του συλλόγου μας είναι σε πλήρη εξέλιξη, βάσει του πλάνου που καταρτίστηκε από 1η ημέρα εκλογής των μελών του ΔΣ, εν όψει και της αγωνιστικής περιόδου 2024-25, με στόχο την εύρυθμη και αρμονική λειτουργία της ομάδας μας σε όλους τους τομείς. Αυτό επιτάσσει η ιστορία που έχει γράψει η ΑΕ Ερμιονίδας με την παρουσία της για πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες και αυτό θα πράξουμε.

Ο σύλλογός μας θα συνεχίσει την παρουσία της στα γήπεδα με ενότητα, θα πορευτεί και στο μέλλον με όραμα, προοπτική, με έμφαση στην ανάπτυξη και στη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας βάρος, εκτός των άλλων, στην παραγωγική διαδικασία παικτών και στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ως αθλητικός οργανισμός.

Μας ενώνει όλους η αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά και στα επόμενα χρόνια. Θα συνεχίσουμε την παρουσία μας με πνεύμα συνεργασίας με όλους όσοι ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλητισμού, προσπαθώντας με όλες τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο μέλλον σε όλη την περιοχή μας.

Στο πλαίσιο αυτό, απευθυνόμαστε στον κόσμο μας και σε όλους αυτούς που στηρίζουν την προσπάθεια της ΑΕ Ερμιονίδας από τότε που εμφανίστηκε στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, ευελπιστώντας να είναι δίπλα μας και στη νέα αγωνιστική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη μέχρι τώρα προσφορά τους και πιστεύουμε ότι αυτή η σχέση αγάπης και αλληλοεκτίμησης θα συνεχιστεί στο μέλλον με δυναμική και σεβασμό, έχοντας κοινό στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates