Social Icons

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson η Ενωση Ερμιονίδας.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας κάνει γνωστό ότι υπέβαλε δήλωση συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, καταθέτοντας στην 

ΕΠΣ Αργολίδας και στην ΕΠΟ τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ο σύλλογός μας θα αγωνιστεί στη σπουδαία διοργάνωση ως φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας για τη σεζόν 2023-24, καθώς ο Παναργειακός, ομάδα που είναι η κάτοχος του τροπαίου, θα συμμετάσχει στον θεσμό ως σύλλογος της Super League 2.

Στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson θα λάβουν μέρος και την αγωνιστική περίοδο 2024-25 οι Κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ, οι σύλλογοι της Super League 2 και της Super League. Σύμφωνα με το προσχέδιο της προκήρυξης της ΕΠΟ, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ, ο τελικός της διοργάνωσης για την τρέχουσα σεζόν θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Περισσότερα στοιχεία (αντίπαλη ομάδα, ημερομηνία διεξαγωγής, γήπεδο) σχετικά με το πρώτο παιχνίδι της ΑΕ Ερμιονίδας στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες. Ο προγραμματισμός της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται κανονικά, βάσει του πλάνου που έχει καταρτιστεί από το νέο ΔΣ, με έμφαση και στα νέα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates