Social Icons

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Ποσειδών Διδύμων : Ανακοίωσε Κουτσοποδιώτη, έναρξη προετοιμασίας και φιλικούς αγώνες.

 Μεταγραφή, έναρξη προετοιμασίας και φιλικούς αγώνες έχει το πλούσιο ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών για την ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων .

Συγκεκριμένα η ομάδα των Διδύμων ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα 19 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Το ραντεβού έχει δοθεί στο γήπεδο του χωριού στις 7 το απόγευμα όπου και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση. Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση για την έναρξη της προετοιμασίας ανακοινώθηκαν και οι φιλικοί αγώνες. Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 25 Αυγούστου στο γήπεδο του Λυγουριού με αντίπαλο την τοπική ομάδα τον Αριστείωνα. Μία εβδομάδα αργότερα (01/09) η ομάδα θα δώσει τον δεύτερο φιλικό της αγώνα πάλι εκτός έδρας στο γήπεδο του Γαλατά με αντίπαλο τον Τροιζηνιακό και στις 8 Σεπτεμβρίου η φιλική ρεβάνς στα Δίδυμα με τον Τροιζηνιακό.

Στα μεταγραφικά η ομάδα του Ποσειδώνα πραγματοποίησε την δεύτερη μεταγραφική της κίνηση με τον μεοεπιθετικό Χριστόφορο Κουτσοποδιώτη (φωτό) . Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής (2002)  έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Πορτοχελιακού και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Κορωνίδα Κοιλάδας και τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η ομάδα των Σπετσών. Εκτός από το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Αργολίδας έχει αγωνιστεί με επιτυχία στις ομάδες της Ε.Π.Σ.Χανίων ,Πανακρωτηριακό και στην γνωστή σε όλους μας Παλαιωχώρα Χανίων από την συμμετοχή της στην Γ΄ Εθνική όπου αγωνίστηκαν ο Γιώργος Πονηρός και ο Παντελής Σαμαράς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates