Social Icons

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Άρχισε προετοιμασία η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Ερμιονίδας-Ανανέωσε ο Βαγγέλης Πεταλάς.

 Την Δευτέρα 26 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία για την νέα αγωνιστική χρονιά του Α.Ο.Ερμιονίδας .

Εκ μέρους της διοίκησης, στο γήπεδο βρέθηκε και ο Γιάννης Σκούρτης, ο οποίος καλωσόρισε άπαντες στο γήπεδο και ειδικότερα τα νέα παιδιά, ευχόμενος σε όλους μια καλή, παραγωγική σεζόν με υγεία. Ο Άκης Καλαϊτζάκης υπογράμμισε, από την πλευρά του, ότι στόχος του συλλόγου είναι η ατομική και ομαδική βελτίωση μέσω της σκληρής δουλειάς, της προσπάθειας απ’ όλους και της συμμετοχής στις προπονήσεις με αφοσίωση και ευχαρίστηση, κάτι που αποτέλεσε τομυστικό της περσινής πολύ καλής πορείας και παρουσίας της ομάδας μας. Ο κόουτς καλωσόρισε και αυτός με τη σειρά του τους νέους παίκτες, αλλά και τους υπόλοιπους στο κλειστό γήπεδο της Ερμιόνης.

Από την πλευρά του ο προπονητής των «κυανόλευκων» στην πρώτη του ομιλία υπογράμμισε : «Καλή σεζόν να έχουμε όλοι μας με υγεία. Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τα νέα παιδιά που θα είναι από φέτος μαζί μας. Είναι πολύ σημαντικό η συμμετοχή σας στις προπονήσεις να γίνεται με προσήλωση και αφοσίωση, τις ώρες που θα είμαστε στο παρκέ. Στόχος μας είναι μέσα από τη δουλειά να φτιάξουμε και έναν κορμό παικτών που θα στηριχτεί η ομάδα στα επόμενα χρόνια. Πέρυσι, είδατε και εσείς από μόνοι μας, μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά που κάναμε το πού μπορούμε να φτάσουμε. Η ομάδα κατάφερε πέρυσι να φτάσει έως το τέλος, παρότι από το μισό της περιόδου και μετά είχε και προβλήματα.

Μέσα από τη δική σας προσπάθεια και την προσπάθεια όλων θα έρθει η ανταμοιβή αγωνιστικά και θα γεννηθούν προσδοκίες για κάτι θετικό και καλό στην πορεία. Μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά θα έρθει η ατομική και η ομαδική βελτίωση κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Σίγουρα, θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Εάν καταφέρουμε αγωνιστικά, ακολουθώντας τα παραπάνω, να έχουμε επιτυχίες και δείξουμε ότι μπορούμε το κάτι παραπάνω, σίγουρα θα το κυνηγήσουμε. Έγιναν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, ήρθαν και παιδιά που ξέρουν από το παρελθόν το πώς δουλεύουμε, οι υπόλοιποι συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό που είχαμε.

Όταν είμαστε μέσα στο παρκέ δεν ασχολούμαστε με κάτι άλλο, είμαστε αφοσιωμένοι στην προπόνηση και στους αγώνες. Το έξω από εδώ είναι κάτι διαφορετικό. Ό,τι γίνεται μέσα στο γήπεδο, μένει εδώ, μέσα στο παρκέ. Επίσης, δεν μεταφέρουμε τίποτα απ’ έξω μέσα στο γήπεδο, κάτι που μπορεί να μας επηρεάσει. Αυτό θέλω να το ακούσουν περισσότερο οι μικρότεροι. Έχουμε ηρεμία σε ό,τι κάνουμε, παίξτε το παιχνίδι σας, κάντε με όρεξη τις προπονήσεις σας. Είναι σημαντικό να ευχαριστιόμαστε τις ώρες που θα βρισκόμαστε στο γήπεδο. Αυτό συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε έως το τέρμα. Τόσο εγώ όσο και η διοίκηση είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία της ομάδας την περσινή χρονιά. Μπορεί να χάθηκε ο τίτλος στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έγινε τρομερή προσπάθεια απ’ όλους. Αυτό θέλουμε να συνεχιστεί.

Να έχετε υγεία, περιμένω αυτή τη στιγμή να προστατέψετε τους εαυτούς σας, βάσει και της πίεσης που θα έχει το πρόγραμμά μας. Γνωρίζετε όλοι ότι η συμμετοχή στις προπονήσεις δημιουργεί τις βάσεις για ανταγωνιστική εικόνα. Σήμερα (σ.σ. χθες) απουσιάζουν κάποια παιδιά, τα οποία θα ενσωματωθούν μαζί μας τις επόμενες ημέρες». ¨

Εξελίξεις είχαμε και στο υπόλοιπο προπονητικό τιμ των ομάδων των ακαδημιών με την ανανέωση της συνεργασίας του Βαγγέλη Πεταλά για μία ακόμα χρονιά.

Ο Πειραιώτης προπονητής δήλωσε την επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook. «Ο σύλλογος μου έκανε μια πρόταση και δεν μπορούσα να μην την αποδεχτώ, όντας πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μας τις προηγούμενες φορές και από τα θετικά αποτελέσματα που είχαμε την τελευταία σεζόν. Βασικός στόχος της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής είναι να ετοιμάσουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα και ήδη νεαροί αθλητές που ήταν πέρυσι μαζί μας, δουλεύουν με το ανδρικό τμήμα, γεγονός που από μόνο του είναι μια μεγάλη επιτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε σ’ αυτή τη βάση τη δουλειά, η οποία ξεκίνησε από την προηγούμενη σεζόν», υπογράμμισε ο Βαγγέλης Πεταλάς, ενώ στη συνέχεια έστειλε και το δικό του μήνυμα: «Προτρέπουμε τα παιδιά της περιοχής να έρθουν στο γήπεδο. Τους περιμένουμε με μεγάλη χαρά, ώστε να τους βοηθήσουμε, να χαρούνε, πάνω απ’ όλα, το άθλημα του μπάσκετ και να λάβουν τα οφέλη του αθλητισμού».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates