Social Icons

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες της ομάδας του Α.Ο.Ερμιονίδας.

 O AO Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα (2/9) ξεκινούν οι εγγραφές παιδιών στα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβούν, απ' τη συγκεκριμένη ημερομηνία (16:00-18:00), στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη», προκειμένου να ενημερωθούν από τις υπεύθυνες των μικρών τμημάτων, Θεοδότη Τορβά, Ιωάννα Λιναρδοπούλου.

Η έναρξη των δραστηριοτήτων και οι ώρες προπονήσεων των ομάδων για τις μικρές ηλικίες θα προγραμματιστούν, μετά την οριστικοποίηση του προγράμματος όλων των τμημάτων στα «φυτώρια» του συλλόγου μας.

Τα παιδιά είναι το μέλλον του δήμου μας σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο. Ο ΑΕ Ερμιονίδας συνεχίζει τη δουλειά με προγραμματισμό, μεθοδικότητα, ζήλο και στο κομμάτι των ακαδημιών. Βασικός μας στόχος είναι η παραγωγή παικτών για υψηλό επίπεδο και για την πρώτη μας ομάδα. Επιδιώκουμε, παράλληλα, μέσω και της διαπαιδαγώγησης των παιδιών να δημιουργηθούν άνθρωποι με αρχές, παιδεία, που θα είναι χρήσιμοι για την κοινωνία μας.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates