Social Icons

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Στην Ερμιόνη με ΠΑΟ Βάρδας η Ερμιονίδα!

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε το Σάββατο (10/02), με πρωινή προπόνηση, την προετοιμασία

της για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (11/02, 15:00) και αυτή τη φορά ο σύλλογός μας θα αγωνιστεί στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης.

Η τελευταία προπόνηση έγινε στην Ερμιόνη και στις τάξεις της ομάδας μας υπάρχει αισιοδοξία ότι ο συγκεκριμένος αγώνας μπορεί να συνοδευτεί με την επιστροφή στις νίκες, ώστε ο σύλλογός μας να βρεθεί πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να πλησιάσει τις θέσεις παραμονής.

Προπονητικό τιμ και παίκτες γνωρίζουν ότι έχουν μπροστά τους δύσκολη αποστολή. Θέλουν να φτάσουν στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος με ανταγωνιστικό πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ακολουθώντας με προσήλωση το πλάνο που έχει καταρτιστεί από τον Παναγιώτη Διλμπέρη και τους συνεργάτες του, με σεβασμό στον αντίπαλο, έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου μας.

Οι παίκτες έκαναν, υπό τις οδηγίες του προπονητικού τιμ, ασκήσεις με την μπάλα, ενώ δούλεψαν σε θέματα που αφορούν την τακτική και τις στατικές φάσεις.

Ο 49χρονος προπονητής υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών. Η αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ανακοινωθεί την Κυριακή (11/02), λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates