Social Icons

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Α.Ο.Ερμιονίδας με 55-50.

 

Δεν κατάφερε ο ΑΟ Ερμιονίδας να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από το κλειστό γυμναστήριο

Δερβενίου, το Σάββατο (03/02), καθώς… λύγισε και ηττήθηκε (55-50) στο ντέρμπι απέναντι στον Αθλητικός Όμιλος Ξυλοκάστρου, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ. Ο σύλλογός μας παραμένει μόνος στην 1η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-3, ενώ η ομάδα της Κορινθίας που είναι 2η, ανέβηκε στο 11-4.

Το παιχνίδι ήταν σκληρό και τον πρώτο λόγο είχαν οι δυνατές άμυνες, με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να διαμορφωθεί σε χαμηλά επίπεδα. Ο σύλλογός μας «πλήρωσε» το κακό 2ο ημίχρονό της και έτσι γνώρισε την 3η ήττα (όλες εκτός έδρας) στη διοργάνωση.

Ο ΑΟ Ερμιονίδας έδειξε αντοχές στο πρώτο ημίχρονο και στο 20’ ήταν μπροστά στο σκορ με έξι πόντους (23-29). Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας δεν είχε το ίδιο σταθερό πρόσωπο, και έτσι βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ. Διάστημα στο οποίο η διαφορά έφτασε και στο -14. Στα τελευταία λεπτά, οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψουν την κατάσταση, αλλά δεν τα κατάφεραν…

Ο σύλλογός μας συνεχίζει την καθημερινή σκληρή δουλειά, σεμνά και ταπεινά, με στόχο την καθημερινή βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας μας σε όλους τους τομείς. Κάθε ήττα μας κάνει όλους ακόμα πιο δυνατούς. Την ερχόμενη αγωνιστική (16η), ο ΑΟ Ερμιονίδας θα φιλοξενήσει στο κλειστό της Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη», τον Άρατο 1893 ΑΟ Κιάτου, το Σάββατο (10/02, 17:00).

Η ομάδα μας θέλει να δώσει δημοσίως συγχαρητήρια στον ΑΟ Ξυλοκάστρου για τη φιλοξενία που παρείχαν οι άνθρωποί του στην αποστολή μας, και στους διαιτητές, οι οποίοι στάθηκαν επάξια στο ύψος των περιστάσεων της αναμέτρησης, σ’ ένα κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι

ΠΗΓΗ: Facebook ΑΟ Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates