Social Icons

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Ηττα με 4-0 για την Ερμιονίδα στην Ρόδο.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας γνώρισε την ήττα (4-0) στο ΕΑΚ Καλλιπάτειρα της Ρόδου από την ομώνυμη

ομάδα, την Κυριακή (04/02), για την 21η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά που τη χωρίζει από τις θέσεις που προσφέρουν σωτηρία, παραμένοντας στους 12 βαθμούς.

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να αντέξει στην πίεση που άσκησαν τα «ελάφια» από την αρχή του αγώνα και βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, από λάθος αντίδραση της άμυνας. Στη συνέχεια, ο σύλλογός μας αντιμετώπισε προβλήματα στο να απειλήσει, απέναντι σ' ένα ποιοτικό σύνολο, που κυνηγά την άνοδο και κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕ Ερμιονίδας έδειξε περισσότερο απειλητική στο δεύτερο μέρος, αλλά στις φάσεις που δημιούργησε, δεν μπόρεσε να σκοράρει…

Η γηπεδούχος βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 2’, όταν ο Μπαρμπαρούσης νίκησε τον Πονηρό, αφού νωρίτερα είχε προηγηθεί λάθος της άμυνά μας, με τον επιθετικό της Ρόδου να κάνει δική του την μπάλα από τον Βιρβίλη. Αυτό το γκολ δυσκόλεψε και άλλο το έργο της ομάδα μας, με τη Ρόδο να διαχειρίζεται το υπέρ της σκορ. Στο 21’ ο Πατσιαβούρας έκανε τη σέντρα, ο Μπαρμπαρούσης έπιασε την κεφαλιά και ο Πονηρός «έβγαλε» τη φάση με υπερένταση. Τελικά, τα «ελάφια» έφτασαν στο 2-0 στο 26’, όταν ο Μπαρμπαρούσης έδωσε στον Ζούνη, ο οποίος μετά από ατομική προσπάθεια έκανε παράλληλη σέντρα και πρώτος από κοντά σκόραρε το 2ο του τέρμα στο ματς. Στο 30’ ο Λίμα σούταρε από καλή θέση, μετά από πάσα του Ζούνη, και η άμυνά της ΑΕ Ερμιονίδας έκοψε σωτήρια την μπάλα. Η Ρόδος πέτυχε το 3-0 στο 31’, με δυνατό σουτ του Ζανάκη στην κίνηση, μετά από σέντρα του Ζούνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο για τον σύλλογό μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι Ντινόπουλος και Οικονομίκος, με τον πρώτο να απειλεί στο 50’, όταν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι. Η ΑΕ Ερμιονίδας απείλησε και στο 64’, αλλά και πάλι το σουτ του Τριμπόνια έφυγε άουτ. Και σαν να μην… έφτανε η ατυχία για τον σύλλογό μας, η Ρόδος στο 65’ έφτασε στο 4-0, όταν ο Πατσιαβούρας γύρισε στον Ζούνη και ο τελευταίος σκόραρε με σουτ στην κίνηση. Στο 80’ ο Λαθύρης έκανε παράλληλο γύρισμα, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Τζιέρη και ο Πονηρός έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεώργιος Λάτσιος, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Θεοδόσιο Πετρίδη και Δημήτριο Τέσση, όλοι από τον Πειραιά.

Οι συνθέσεις:

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Πατσιαούρας (78’ Νικολόπουλος), Τρόκα, Καψάλης, Ζαχαρός (74’ Μπουρνέλης), Καρδάμης, Ζανάκης (67’ Δούμτσης), Μπαρμπαρούσης, Λίμα (74’ Γκολφινόπουλος), Ζούνης (74’ Λαθύρης), Λάσκαρης.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Μαγκαφίνης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μιγιένγκα (80’ Μεχμετάι), Τριμπόνιας, Σκρίντα, Ζεκιράϊ (69’ Καράι), Αλεξανδρής (46’ Ντινόπουλος), Ψύχας (46’ Οικονομίκος), Τάσιος (80’ Ζάββος).

ermionidafc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates