Social Icons

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Τα αδέρφια Κοσμάς & Χριστόφορος Κουτσοποδιώτης στην Παλαιοχώρα Χανίων.

Το καλοκαίρι του 2017 οι φίλαθλοι της  Ερμιονίδας γνώρισαν την ομάδα της Παλαιοχώρας

Χανίων όταν ανακοινώθηκε ότι δύο ποδοσφαιριστές της  Ένωσης Ερμιονίδας  ο Παντελής Σαμαράς και ο Γιώργος Πονηρός μετακομίζουν την τότε πρωταθλήτρια της  Ε.Π.Σ. Χανιών η οποία θα συμμετείχε στην Γ΄ Εθνική η οποία είχε προπονητή τον γνωστό μας Δημήτρη Μαγκαφίνη.

Πριν από δύο μήνες περίπου η ομάδα τής Κρήτης η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της  Α΄ κατηγορίας ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα από τον Πορτοχελιακό τον Κοσμά Κουτσοποδιώτη. Ο 23χρονος αμυντικός βρίσκεται στο νησί της Κρήτης από το καλοκαίρι του 2018 για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης . Από τότε έχει αγωνιστεί  στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Χανιών στις ομάδες   Πανακρωτηριακός και Θύελλα Καλαθενών .

Το δρομολόγιο για την Παλαιοχώρα έκανε και ο 21χρονος αδερφός του Χριστόφορος ο οποίος είναι αυτός γέννημα –θρέμμα του Πορτοχελιακού και επέστρεψε στο πρωτάθλημα της  Ε.Π.Σ. Χανίων μετά από δύο χρόνια περίπου αφού το πρώτο εξάμηνο του 2002-2021 αγωνίστηκε πάλι μαζί με τον αδερφό του  στον Πανακρωτηριακό. Ο Χριστόφορος εκτός από τον Πορτοχελιακό έχει αγωνιστεί στην Κορωνίδα Κοιλάδας και την Μπουμπουλίνα Σπετσών ενώ για ένα μικρό διάστημα ήταν και μέλος της Ενωσης Ερμιονίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates